Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:DD stavaju nam altanok :DD. mam dobry vyhlad /pohlad z okna.Fakt, na zavidenie :DDDD
pre vsetkych ♥♥♥♥ 9829;
keby som sa tu náhodou nezjavila do nedele,nebude to tým,že nechcem,ale že nemám možnosť...ale v podstate chcem povedať len toto ♥ a ešte () !!!!!
hlasim, ze prud mame, ale nebola som doma :DD. Prisla som len pred chvilkou. rano som zaspala, tak som nestihla. Idem co to porobit a vratim sa sem . Prajem krasny dnik ♥♥♥
bránko!:)))To je neuveriteľné! Pančitka buď abstinuje, alebo nemá prúd. No a "v tom prípade" má teraz určite absťák. Haló Panči, ako to, že si sa ešte neozvala?:))))))
dobréééé ráááááánko:))))
ale uz radsej pojdem spat, po obede sa mi to nepodarilo a som hrozne unavena. Pozrela som kusok NCIS a zistila som, ako mi tie tri diely hrozne chybaju. Normalne mam vycitky, ze som tu Bobka blokovala a nenechala som ho pozerat. Slubujem, ze uz to nikdy neurobim. asi si zalozim zrkadielko na svoje sluby :DD. akosi sa mnozia.
No idem lasky moje do hajan. prajem krasne sladke snicky (dufam ze aj ja zaspim, lebo myslim na Shaktinu vetu a skerim sa ako blazon).
tak fakt bruu ♥♥♥
LUBIM VAS ♥♥♥
Eti a neuveris -nasla som miesto, kde sa nesmie fotit ani pouzivat kamera. Takze studena nestudena vojna, Panča najde vsetko aj v casoch mieru :D
a este aby som nezabudla, ta sova sa volala Belaňa (alebo take nieco) a bola ako z H. Pottera. Bola krasna. a stym somarikom ma nastvali-ale hovorim, neva. mna nic nevytoci..Zofia musi byt na svojom mieste (by som chcela vidiet, kam by ju supli). a raz pojdem aj tam..:DD ale po mojich dnesnych navigacnych schopnostiach asi zvolim vlak :DD. AAAle v podstate, domov som prisla..tak co tu trepem, aky vlak. A co som vsetko cestou videla :D
tak toto nechapem :D, ale konecne mam dlhy prispevok