Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

shakt

ja viem,a som vdacna za tuto temu... proste ked mi je na..ako ted,capnem to sem a je mi jedno kto si o tom co mysli.. capnem to radsej sem,ako to mam hovorit ludom okolo seba,neviem ci pochopis... tu mozem byt slaba...
ale za posledne dni som aspon prisla na koren veci, ktosi mi kedysi povedal,ze musim zacat milovat samu seba a nehladat to u inych ale v sebe,pretoze to inde nenajdem,iba v sebe.Ibaze to je moj problem,nedokazem existovat sama so sebou,nedokazem si odpustit veci,ktore som urobila a ktore boli urobene mne.. dokazem sa s nimi zmierit,potlacit ich ale nedokazem si ich odpustit,preto ma tak boli,ked ma opustaju ti,ktorich lubim,milujem...
Nedokazem kracat sama..viem to.Mam pocit,ze ked sa ma ciasi ruka pusti, spadnem a uz nevstanem,ibaze to nie je iba pocit,ale je to tak..
Niekto kedysi urobil chybu..zil,dychal za mna...potom som ho stratila a od vtedy hladam,potrebujem ten pocit...
Je to dielo nas vsetkych,dielo ktore si zacala ty..

katty19

tak nemysli inak, šaktuška, ono to je na vykecanie, k tomu slúži táto téma a kto sa ako potrebuje vykecať je individuálne, niekto potrebuje tu byť dosť často, niekto menej, niekto by aj chcel ale nestíha atď. No...

shakt

:-)boze ty si taka mudra!! :-)
nie vazne,myslela som to skor inak, ze sa tu obcas kazda z nas vykecava sama...ale je to fajn,neposobi to az tak schizofrenicky,ked tu popisem :-)

katty19

je radosťou aj keď zavíta goméz, samko a ostatní:) dvaja ľudia si možu písať aj maili, nepotrebujú komunikovať s prichádzajúcimi a odchádzajúcimi

katty19

Dobre. Ale teraz ti niečo vysvetlím, aspoň ako to vidím ja. Táto téma, to je tímová práca. Každý chvíľku ťahá pílku. Som si všimla, že pančitka najviac prispieva aj vie to tu tak správne ovzdušniť, na tebe, že máš velikánsky sociálny rozmer, pochopenie pre druhých, na sebe som si tiež čosi všimla:) etka má niečo tajomné v sebe, čo priťahuje, no a je to vlastne tak, že ani pančitku, ani teba, ani ethelku, ani nikoho by to tu samého nebavilo preto je počet príspevkov spoločným dielom:)

shakt

Ak nedokážeš milovať sám seba,
hľadáš lásku u iných.
Ak ťa nedokážu milovať iní,
nedokážeš ani milovať sám seba.
Začarovaný kruh.

shakt

hold sme dobri..aj ked polovica patri panči,stvrtina mne a zvysok ostatnim :-)
jaaj katus z teba srsi tolko energy.. dnes som sa pozrela do zrkadla a dost sa zlakla,ostarla som o 20rokov,schudla, bleda...uz to dlho nepotrva...proste nevladzem.

katty19

Zajtra máme štyri mesiace existencie, zrejme sa dosiahne 28-tisícka, to je v priemere 7 tisíc príspevkov na mesiac a viete, čo to znamená? Že sme kamaráti, že sa máme skutočne radi, že to stretnutie so zabitým býkom, čo tu kedysi goméz spomínal, sa musí určite uskutočniť, lebo sme sa našli a nie je to len taká všedná vec. Je to zázračná vec:)