Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ty co zas koncis??
hej poserieme co sa da,aj to co sa neda, to sa podari len nam...
no neviem panči,ci vstaneme,oprasime..
vsetci si myslia a mavnu len rukou- Shakti je silna,ta to zvladne,zvladla to vzdy.. ani netusia ako sa mylia...zvladla?? chacha..
a mozno uz nechcem..idem do dža..
majte sa..som ako otravna vošisko...
a ak neco-neodpalila si ma ty,odpalila som sa sama..
a mala korekcia: ako spravna pijavica -za zubami :DD
no to je fakt...ale aj tak
mea culpa, mea maxima culpa...koncim :)
no nebojte sa, ja a Shakti sme ako Fenixovia..vstaneme , oprasime sa ..a mozno dostaneme rozum
my dve sme sa dlho hladali :DDD
cim nas nejdem lutovat, aby bolo jasne
zlato tak a dost!!! este raz a pomaly..
odpalil sa sam...ak tu niekto s nami byt nechce,neudrzis ho,aj ked si mala zelenu za nechtami..
katty, keby som mala fajnu palku pred rokmi a nenechala by som si tym clovekom podlamovat kolena atrhat srdce, mozno by som bola dnes normalna..ale nie som a nebudem..HOLD SVET NA NAS NIE PRIPRAVENY :DDD
:-)))))))))))) teraz je tvoj nick super.. co som to bola?? jaaaj upirka,kliest...
neboj moja,ani ja som nenechala dychat, nenechala milovat a podvedomie narobilo taku paseku ze az :-)))
katus,cas...neviem...viem,ze to myslis dobre,ale proste plácam sa v tom uz strasne dlho...a ked som sa zacala konecne mat ako tak rada,uverila niekomu a zacala verit a odpustat samej sebe, dokazala som spravit okolo seba taku spust,ze ani nechci vediet...
ja nelutujem seba..to sa neda zmenit. ja som na seba nahnevana, lebo som odpalila niekoho, kto tu bol davno predomnou
pančuška, čo to rozprávaš? joj, neodpálkovala, ty to nevieš urobiť, keby si to vedela, tak to vyzerá trocha inak v tvojom živote:)