Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
a k zmene môjho života patríaj to, že miniem permanentky na cvičenie a začnem niečo nové. Už aj viem čo, ale to prezradím až sa mi to podarí. kiež by sa..veľmi sa mi to páči
kurňa, Filagovi som sľúbila z torty..tak kde ste ? Dnes máme narodeniny..Bola som na záťahu s kamoškami v meste..zopakovala som si piatok trinásteho..bolo super, aj deti sme vzali so sebou :D.Myslela som si, že som jediná magorka z nás troch..omyl, sme to všetky. Asi preto si tak rozumie-ale zvláštne je, že tie baby poznám celé roky a nemôžem im povedať to, čo Vám. A u už nejde o anonymné vykecávačky, naozaj som sa stretla už s viacerými z Vás. Dôverujem Vám ako nikomu..poznáte moje tajomstvá :).
strašne rada by som napísala ešte o jednom z Vás, ale nemôžem..na tom poli som všetko dokašlala, ale moja smola. Našla som tu medzi Vami jedného človeka, ktorého mám neskutočne rada. Sama nechápem, ako sa to stalo, ale proste je to tak. Trochu plačem a mám rozmazané vnímanie, ale aj tak nemôžem napísať viac. Je to úžasný človek, ale zrejme sa ma zľakol..možno je to tak lepšie, ale aj tak bude navždy patriť do najkrajšej etapy môjho života. Viem, som naivná, ale čo už..už nevím na klávesnicu, tak si hodím mini pauzu..
..tak toto sa mi nepáči..vôbec..pozrite, normalne hadžem diakritiku. no tak spustím a čítajte pozorne, zajtra mi poviete, o čom bola reč :_d.
ľudia moji krásni..áno, krásni, lebo ja to tak cítim -ste najkrajší ľudia, ktorí sa vyskytli v mojom živote. Veľmi Vás ľúbim a urobila som pre Vás čokoľvek. Aj viac ako pre seba samú, lebo Vám to dlžím. Pomohli ste mi vyštverať sa z postele, keď som nevládala, držali ste ma za ruku, keď mi pukalo srdce a stratila som sever. Ste úžasní -všetci. Nikdy v živote pre mňa nik z mojich blízkych neurobil to, čo Vy..a pritom Vám to mohlo byť jedno..jedna šialená Panika, ktorá hľadá svoje miesto na tomto svete. Ukázali ste mi cestu, nové obzory..to, že som to ja dokašlalal, top už je o inom...podstatné je, že viem, že už nikdy nebudem sama. Mém Vás a s vami môžem rátať. Ja top viem a ďakujem Vám za to. ♥
No toto?!
tak toto sa mi paci..poludnie klope na dvere a ja som tu prva..uz som sa raz pokusala, ale zamrzla som..no nic.
Prajem krasny dnik ♥
dobru noc vsetkym. Lubim Vas. Idem este mrknut na VV, hodim sprchu a skusim zaspat. Pa, lubim Vas ♥♥♥
Ok, aj ja to balim. Uz mi aj kamoska na icq odisla, idem teda off. Ak rano chytim oslavu, tak ti z torty odlozim . pa
tortu..maciatka nam behaju po dvore. Teda behali, kym tam neboli psi. Teraz uz asi nebehaju (to su susedine)