Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
nikde nikto ?
najdolezitejsie som chcela povedat :)
ahojky babulky :ň
pocuvaj Ty moja margarita -neblazni. Nikto sa Ta nechce zbavit, a vlastne co to trepem -nas sa ani neda zbavit..Ty vies ako to myslim. Tak sa mi krasne pozbieraj a ponahlaj sa nazad-aj keby sa vsetci otocili, ja sa neotocim.KAPIŠTO ?Na druhej strane ja zase chapem, ze moja osoba nie je ziadna vyhra -no tak sa ma skus zbavit (dopredu Ti vsak hovorim, skoda sil, lebo sa Ti to nepodari). Tak este raz -hlavicku hore, este zmakneme zofiu ♥. A mozno najdeme aj ine ciele-tak daj navrh, aby som vedela, ci si mam kupit navigacny system..
A na margo mojho vcerajsku, neviem ci som spomenula to najdplezitejsie ,,ĎAKUJEM VÁM ".
Tak uz sa sypem off. Lubim VAs ♥♥♥
Len v rychlosti a na skok
Zdravim vas vsetkych..mam sa..
Dostavam "margaritu"intravenozne :-)ale zdravie nie je ten najvacsi problem, ktosi vzal moj zivot do svojich ruk,porusila som zakladne pravidlo.Tu sa riesia take veci.. ako sa hovori-o nas-bez nas..v skratke ide o to ako sa ma co najelegantnejsie zbavit,co znaci neostat doma..v podstate mi je to jedno, co bude so mnou,kazdy sa ma potrebuje iba zbavit,nemam silu bojovat ani odporovat..
mam vas vsetkych rada,snad sa este stihnem ozvat..
papa
už budem utekať do práce...
ale niečo vám možem sľúbiť "žena ako ja, žije zajtrajškom a vy sa v ňom mojim prostredníctvom možete ocitnúť už dnes"
ale nielen pančuliatko, aj vy ostatní, ja možno menej presvedčivo možem povedať "ľúbim vás", súvisí to trocha s mojou povahou vodnárky, patrím každému, a predsa nikomu. Moja láska býva nežná, ale prchavá a nekompromisne vyžadujem slobodu. Ja za to nemožem, že sa neviem zo svojich citov vyjadriť ako pančitka. Niekedy mi je to ľúto, ale, čo narobím. Je ako je. Som aká som. Ale mám vás rada.:)
Dobré ránko:)
Ty sprostá vobec nie si, pančuliatko. Keď si bola na dovolenke, všetci sme čakali, kedy sa už vrátiš. Nechcem sa nikoho dotknúť, a veď to patrí aj pre mňa, nikto to tu nedokáže tak udržať ako pančitka. Jej osobnosť je nádherná, iste uznáme. Si stelesnením slniečka pre túto tému, pre týchto ľudí, ktorí tu chodia. Iba ty dokážeš pvedať tak nádherne "ľúbim vás" a všetci pritom vieme, že to myslíš zo srdca. Chválim ťa, pančuliatko, pre tvoje veľké zásluhy na našom šťastí. Si naozaj Človek.
no super..ako mám teraz odísť, keď tu skočila téma, ktorou to všetko začalo..fakt som sprostá
už ma niekto zastavte..revem ako stará ťava, nič nevidím, ale chrlia sa zo mňa myšlienky...som unavená na to, aby som to tu písala, no keď na to budem myslieť, tak zase nezaspím..super-tak mám na výber..ale asi budem chodiť sama po ulici, lebo určite neudržím sled myšlienok a vypustím niečo, čo oľutujem. Tak radšej idem spať. ľúbim Vás..doslovne
asi nemá význam robiť niečo, ak to človek nerobí pre seba, ale všetky tie veci sa mi s niekým spájajú..aj včera tu padlo jedno číslo, odobrala som z neho prvú číslicu a ...to je fuk, aj tak by ste nevedeli, o čom je reč. Chcela by som Vám toľko toho povedať a nedá sa. Raz možno bude čas aj príležitosť..ďalšiu už nepokašlem..dúfam teda. Idem mrknúť n aveľký voz a idem spať. Veľmi mi na Vás záleží, tak aspoň zavrčte. Zlatíčka moje. Ďakujem, že ste. Každý z nás je tu pre všetkých -cítim to, podávate ruky, aj keď sami nevládzete a to hocikto nedokáže. LEN VY. ĽÚBIM VÁS ♥♥♥