Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
halo halo....tu sova,hlasim,ze som uspesne napisala prve 3 maily:-)) Dva leteli do UK a jeden hen za roh,kde maju cez mesto 40:-))este musim par napisat,len to musim rozdychat....Neznasam piatky:-(
halo..nikto tam ?
cafte sa CMUK. dnes som nakukla do temy uzkost a len tak zbezne okom prebehla, ako sa hromadia prispevky v urcitych temach.nikdy som nechodila do nejakeho diskusneho fora (toto forum osobne nepovazujem za diskusne, aj ked sa tu diskutuje-ale za liecebne) a uvedomila som si, kolko ludi si sem chodi pokecat a ulavit na dusicke. Som taka stastna, ze Vas mam, ze si to ani nemozete predstavit. Fakt je zvlastne, ako kazdodenne situacie, v ktorych sa ocitame, alebo sa deju okolo nas-pripominaju ludi odtialto.Soty zo sprav, ECV aut, ludia, ktori mi pocas dna volaju do call centra..ked mi volaju ludia z urcitych krajov, okresov, ci miest, normalne sa roztapam.Kolegyne len vyjavene pozeraju-samozrejme ze nevedia, co sa deje..to proste nemozui pochopit. Obohatili ste ma vnutorne a aj moje vedomosti vzrastaju :D-Mam nastudovane historie Vasich miest, pamiatky vo Vasich domovoch. tak strasne Vas mam rada, ze sa to ani neda povedat alt3 alt3 alt3
kym sa vytratim, chcem, aby ste vedeli, ze som velmi rada, ze som tu stretla stare zname osobky.♥♥♥
MARTINKA VELMI PEKNE DAKUJE,NEBOJKAJ, O NIC NEJDE-MARTINKA VSAK ZACALA ZABUDAT A NECHAVA MOBIL KADE TADE, TAKZE SA K NEMU AJ TAK DOSTALA AZ DNES VECER 8-).A MARTINKA ZASE ZABUDLA VLANI V ZIME NA NIEKOHO A MOC JU TO MRZELO (A TEN ZIMNY CLOVIECIK NA NU NEZABUDOL-TAK PO OSMYCH MESIACOCH JU ZASE PREPADLI VYCITKY).No tak uz teraz strazim kalendar, pretoze sa cosi blizi:-) a tak.TAK ESTE RAZ DAKUJEM
... dostala si sms?
....Ešte niečo...hambím sa sama za seba,že som včerajší deň prehajdákala a neozvala sa človeku,ktorý mal meniny:-(Neviem ako sa mi to mohlo stať...Prepáč Martinka,je mi to naozaj velmi velmi lúto:...(
ooo Katuš,no pekne,že si sa aspoň ozvala...je mi jasné,že čítaš tak ako mi všetci aj keď nie vždy sa ozveme,ale sme tu!A žijeme! A to je dôležité! Teším sa,a prajem ti aby ti to šťastíčko vydržalo v srdiečku celučičký život!!!! cmuk
som ok ♥♥♥
objímam vás, všetkých:) ahojteeeeeeeee...