Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
potom, počas jednej chaty sme sedeli na zebre a čakali na medveďa, práve sme sa vracali z diskotéky, tá bola tiež zaujímavá:) najprv sme sa pobrali do nášho okresného mesta, tam bola nuda a tak sme splašili sympatických mladých šuhajov a tí nás odviezli nazad, tam bola tiež nuda, jeden mal auto a tak nás zaviezol nazad na tú diskotéku do okresného mesta, no a tam ešte stále boli tí sympaťáci, tak sme potom už len pili to šampanské a ešte raz nás odviezli, ale teraz už na chatu, to bolo v mojich sedemnástich rokoch a to som bola ešte panna a dosť dlho ešte potom:) takže nič, aby sa nezodvihla hladina pohoršenia:)
nuž, kámoška, spoluspiaca, spolusediaca sa musí odprevadiť ku oltáru, spomínam, bolo to v sedemnástich rokoch, taká bola opitá, ležala tam na záchode a ja som sa o ňu starala, ale ako? bežala som k barmanovi a pýtala od neho pohár kávy, šmacla ho po mne, zrejme jej nechutilo:) i tak sme vyčkali do rána a pobrali sa domov:))
všimli ste si, ako niektorým ľuďom hrabe z toho ich vdelania? hroza, čudná skupina:)
indivindi ing:)))))))))))
tak, dojedla som z tých koláčov, výslužkových, ale ja sa tam aj teším, ale, tie ksichty, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!:))))))))
no hej:)) keď titul, tak poriadny, indivindi:)))
No toto?
piste piste lebo cakam navstevu z jedneho mesta a potom odidem a pridem az vecer
ako dobre, že ja neviem variť:)))))))))))))) nikdy som nič nevarila a tak to aj zostane:))))))))))))))))) ešte si vypočujem jednu pesničku a letím:)
inak dee ty si dobra gazdina aj ja nasim asi uvarim gulas ked budu dobri,lebo my sa teraz zdravo stravujeme aspon ja pohanka cestoviny zelenina a hriby chi chi jedle hriby zatial