Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

babi je číslo, to máš pravdu:) ale sa mi posťažovala, že to nebolo nič extra, lebo v izbe boli aj decká, tak tak, a ja tu nemám ani decká a aj tak nič:)))))))))))))

SHAKTI

jaaaaj babi myslela "rýchlofku"
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
babi betarka!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

katty19

moja mami je stará škola a babi hovorí, že iba sukienku máš zodvihnúť, vraj celá nahá, to by sa nemalo:))))

SHAKTI

nuz...ked sa otrhnem...tak neviem ci sa to da zabavou nazvat :-DDD teda ja sa bavim,ale ti okolo mna velmi nie :-DDDDDDD
jaaaj katulka moja,ved aj ja s tebou..len vies si predstavit to spojenie?? Vybuch sopky :-DD

SHAKTI

:-DDDDD Katuska ty si sa ktorym smerom rozbehla?? :-DD potom sa tu samko cuduje!
:-DDD prosim ta katty,to sa nesmie toto!
Zverejnovat zazitky z mladosti :-DDDDDDDD
ale tak tvoje sa este daju-teda ten vycuc co si sem dala :-DDD premyslam ci sa daju niektore moje?! :-DD nejdem radsej ani skusat :-DD ale inak ma normalne studeny pot zalieva a srdce zastava na tie spomienky..ze som sa vobec nebala...jaaaj ale dobre bolo,niekedy dobre..aspon je na co spominat :-DD

tvoja mami hovori ze az po svadbe??
:-DD zas mami nemozno vo vsetkom posluchat :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

boze Deenuska vdaka za gulasik!! asi mi uz pravdapodobne nic z neho neostalo
:-DD
nuz ludenkovia moji zlatucky...cela som sa dorezala,leukoplast mam este aj na..
:-DDDDDDD tak holit sa lavou rukou neni nic moc :-DD humor ma neopusta..ale konecne som zhodila tu srst,zacinala uz vazit viac nez ja :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

katty19

ale celí boli spokojní, normálne som ešte nevidela nikoho takého uzmierneného, možno policajtom aj poďakovali:))))))))

Najčítanejšie články