Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDD no tak požičaj.....
Ale dnes si to budem musieť učičíkať,aby bol svetový mier:-)))) Tak si to vieš predstviť:-))))
ja si myslím, že svetový mier treba začať stavať doma v posteli, keď nie inak, tak s rezancom:))))))
svetový mier treba začať stavať od základov..doma....v meste...vo svete....
jasné, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa svetový mier:))))))))
fúúú Damaxy....tu sa to nedá,lebo......teda dá,ale potom by......
ok, dami, len neviem, čo sa deje, tam vedľa, ale ako sa hovorí, poriadne sa nahnevajme a hneď sa veci pohnú:) choď a uži si:) MTR a OT
Katuš,treba sa sklbovať pre svetový mier:-))))))
ethel vies ako som ja zmenila radikalne domacnost a teraz len poviem odchadzam a nestaram sa ani ci je navarene oprate upratane nakupene ved som to robila 18 rokov a vies co sa stalo nic zvykli si a postaraju sa moje obavy boli len moje a este som povedala ak sa vam nepaci zvyknite si.Dokonca som si vydobila volno podla potreby lebo som slobodny clovek a dbam si na to co aj ja potrebujem a fungujme a je mi konecne dobre.Dnes nasi kopali a ja som isla s Katuskou do hradu a to bez reci a boli radi ked som sa vratila.Treba len vziat do svojich ruk okrem povinnosti aj radosti a idem na tu cokoladu pa
Jáááj mne už tolkí dávali školy a stále nič....
škrečky sa kotia hrozne rýchlo......
však ty si, ethka, celá nejaká skĺbená, tam škrečok, tam pes, tam varenie, to čo?:)