Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shaktulka...aj ja som bola strašne nedočkavá..veď vieš...trvalo to roky a možno sa to zase vráti,ale ja sa už nebojím,lebo po každej búrke vykukne slniečko:-))))
Sladké sníčky!
ja viem slniecko...viem...ved ty si ma viedla a stale vedies..aj ked si to mozno neuvedomujes..doteraz si pamatam kazde jedno slovko z tych nasich telefonatov.. niekedy je dobre vysiet na kazdom slovku..
idem..no najhorsia je moja netrpezlivost..
ale uvedomujem si,ze mi moze vsetko znicit..takze pomaly..nech si nohy nezlamem :-))
co tu mate miss-kovsku sutaz-svetovy mier?? :-DD
dobru uz padam aj ja..
Shaktulka...začínaš sa dostávať do "mojem" druhej fázy...v tej tretej budeš milovať a budeš milovaná:-)
Dobrú nôcku ti prajem!
dobrú nocku, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa svetový mier:))))))
Dobru noc...
...tam vedla je to zbytocne...nemam na to nervy..ani to citat..stale dookola to svoje..ako hadzat hrach na stenu,utapanie v sebalutosti..tiez mam take obdobia,ale zamyslam sa a hladam cestu von,to co mi niekto povie,nepustam jednym uchom dnu a druhym von..
zbytocne minanie energie..cicanie energie z druhych-to je depka..tiez som to robila..strasne..
tie "deti"asi nikdy nevideli nikoho umierat..
mimochodom novy uces nemam..
dobru vsetkym..
(to bol taký pohlad do skutočnosti)
:-DDD to by neprešlo.Ale mier už robíme...kolko nás tu je,čo sa lúbime...a bude nás viac...(bolo nás jedenádsť..už nás je len sedem..la la la lalala la ..)
myslím, že pozmeníme slobodnú komunikáciu na: slobodne sa milujme a množme:)))
aha,takže ma napadla ešte jedna veta:Milujte se a množte se:-)))
no je, aké čísla, prosíííím ťa, bojujeme za svetový mier a to je hlavné:)))))