Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

ethel

Shaktulka...aj ja som bola strašne nedočkavá..veď vieš...trvalo to roky a možno sa to zase vráti,ale ja sa už nebojím,lebo po každej búrke vykukne slniečko:-))))
Sladké sníčky!

SHAKTI

ja viem slniecko...viem...ved ty si ma viedla a stale vedies..aj ked si to mozno neuvedomujes..doteraz si pamatam kazde jedno slovko z tych nasich telefonatov.. niekedy je dobre vysiet na kazdom slovku..
idem..no najhorsia je moja netrpezlivost..
ale uvedomujem si,ze mi moze vsetko znicit..takze pomaly..nech si nohy nezlamem :-))
co tu mate miss-kovsku sutaz-svetovy mier?? :-DD
dobru uz padam aj ja..

ethel

Shaktulka...začínaš sa dostávať do "mojem" druhej fázy...v tej tretej budeš milovať a budeš milovaná:-)
Dobrú nôcku ti prajem!

SHAKTI

Dobru noc...

...tam vedla je to zbytocne...nemam na to nervy..ani to citat..stale dookola to svoje..ako hadzat hrach na stenu,utapanie v sebalutosti..tiez mam take obdobia,ale zamyslam sa a hladam cestu von,to co mi niekto povie,nepustam jednym uchom dnu a druhym von..
zbytocne minanie energie..cicanie energie z druhych-to je depka..tiez som to robila..strasne..
tie "deti"asi nikdy nevideli nikoho umierat..

mimochodom novy uces nemam..
dobru vsetkym..

ethel

:-DDD to by neprešlo.Ale mier už robíme...kolko nás tu je,čo sa lúbime...a bude nás viac...(bolo nás jedenádsť..už nás je len sedem..la la la lalala la ..)