Chcem si umyť ruky

lilith

mám to už v záložkach:-D a pripomínaš mi ani nie tak tú speváčku,lebo som ta ešte nevidela,ale tým hlasom,síce som ta ani nepočula,no neviem proste ...ale niečíím

misha

Shakti, problém je, že ju preskočiť musím, nič iné mi neostáva:-(......
Idem do sprchy:-) Želám vám krásny večer:).. a ďakujem.

SHAKTI

miska na to iba jedna rada...zamysli sa, preco padas znovu a znovu?? asi cosi robis zle!!
poradim jedno..tak NESKAC cez tu prekazku!!! bud cez nu prelez,alebo tu prekazku jednoducho obid!!!

mamca-dobre co?? :-D dnes to tu bol taky mixi drink :-D
kamienky mam nakupene a nabite!! teskam sa...mozem zalozit poradnu-ak bude zaujem ak nie,vasa skoda :-DDD idem na cigu :-)

mamca

Oooooha,filozoficko-bylinkársko-alternatívno-reali stická debata...Okorenená liečbou polodrahokamami... Mňam.

misha

Shakti, mám pred sebou strašnú prekážku, nedarí sa mi cez ňu preskočiť. A keď sa viac odrazím, aj tak ešte "zavadím" trochu nohou a znova padám, znova skáčem, znova padám...... a strácam sily. Neviem, čo mi má táto "skúsenosť" priniesť do života.... :-(
Tú knihu som ešte nezohnala... ale pravdu povediac, ani ju veľmi intenzívne nehladám... u nás ju nemajú, a keď som prosila kolegyňu, či by sa nepozrela v Ba, nemali ju ani tam. Ale zoženiem, určite:) V Čechách na 100%. A chcem ďalšie 2:)

SHAKTI

caves mamca..iba dnes?? :-DDD mne to ide furt! :-DD

tak toto som ja...no nepodobam sa?? :-DD
a ano...Velke dievcata neplacu..lilith!
toho chlapa by som brala :-DD

www.youtube.com

mamca

Zdravím všetkých šťastných,čo ma nepoznajú a odvážnych,čo už mali so mnou dočinenia...:)))) Holalááá...Bublinku mám doma,moje takmerpubertálne dietko..Juch!
Shakti,čaves,tebe to dnes ideee...

SHAKTI

misinka to som rada..tak necitaj ale aj prid..dobre??
zohnala si nakoniec tu knizku? od Hayovej?
tiez zhanam...
to iste dievcatko-naucit sa milovat samu seba so vsetkym,aj chybami..mimochodom chyby ospravedlnujem sa,budem pisat este horsie..
miska stale sa usmievaj,aj ked ti je do placu-nie pre druhych,ziadna pretvarka..
pre seba!
vies kolkokrat sa ja smejem cez slzy na tom aka som blba a trapim sa koli blbosti?