Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Shakti, tá pesnička sa mi páči:-)) No fakt:-)
Shakti, problém je, že ju preskočiť musím, nič iné mi neostáva:-(......
Idem do sprchy:-) Želám vám krásny večer:).. a ďakujem.
miska na to iba jedna rada...zamysli sa, preco padas znovu a znovu?? asi cosi robis zle!!
poradim jedno..tak NESKAC cez tu prekazku!!! bud cez nu prelez,alebo tu prekazku jednoducho obid!!!
mamca-dobre co?? :-D dnes to tu bol taky mixi drink :-D
kamienky mam nakupene a nabite!! teskam sa...mozem zalozit poradnu-ak bude zaujem ak nie,vasa skoda :-DDD idem na cigu :-)
sorry chyba :-DD toto je ok
Oooooha,filozoficko-bylinkársko-alternatívno-reali stická debata...Okorenená liečbou polodrahokamami... Mňam.
Shakti, mám pred sebou strašnú prekážku, nedarí sa mi cez ňu preskočiť. A keď sa viac odrazím, aj tak ešte "zavadím" trochu nohou a znova padám, znova skáčem, znova padám...... a strácam sily. Neviem, čo mi má táto "skúsenosť" priniesť do života.... :-(
Tú knihu som ešte nezohnala... ale pravdu povediac, ani ju veľmi intenzívne nehladám... u nás ju nemajú, a keď som prosila kolegyňu, či by sa nepozrela v Ba, nemali ju ani tam. Ale zoženiem, určite:) V Čechách na 100%. A chcem ďalšie 2:)
caves mamca..iba dnes?? :-DDD mne to ide furt! :-DD
tak toto som ja...no nepodobam sa?? :-DD
a ano...Velke dievcata neplacu..lilith!
toho chlapa by som brala :-DD
Zdravím všetkých šťastných,čo ma nepoznajú a odvážnych,čo už mali so mnou dočinenia...:)))) Holalááá...Bublinku mám doma,moje takmerpubertálne dietko..Juch!
Shakti,čaves,tebe to dnes ideee...
misinka to som rada..tak necitaj ale aj prid..dobre??
zohnala si nakoniec tu knizku? od Hayovej?
tiez zhanam...
to iste dievcatko-naucit sa milovat samu seba so vsetkym,aj chybami..mimochodom chyby ospravedlnujem sa,budem pisat este horsie..
miska stale sa usmievaj,aj ked ti je do placu-nie pre druhych,ziadna pretvarka..
pre seba!
vies kolkokrat sa ja smejem cez slzy na tom aka som blba a trapim sa koli blbosti?