Chcem si umyť ruky

SHAKTI

:-DDDD jaaaj tak to hej,to by si kazdy chlap prisiel na svoje-dve nahe,opite baby vo vani :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
uz som sa chcela spytat,ci si sa neutopila :-DDD
budeme mat kapelu?? len kto bude spievat??
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lilith

kapelu sme mali aj my,mám tie pesničky,teda iba jednu niekde nahratú,a ked si ju náhodou pustím idem sa do c.. od smiechu:-DD

SHAKTI

miska osobne si myslim ze taka krasna nie som :-D ale vies co je hlavne?? ze ma takto vidia ti co ma maju radi-dokonca aj ti,co ma este nevideli :-D lebo ta krasa vyviera z vnutra! boze ja si fandim :-DD
ako napisala panči-ten kto ma krasne myslienky nemoze byt skaredy!!

miska ...ked nie si este pevna v nohach,neskac,ale prelez-casu mas dost-hlavne ze sa nezlames!!

mamca ja tiez na balkon :-D
vidim,ze mam ezotericko-duchovnu kamosku :-D to ja rad,taketo vecicky :-)

lilith-hlasisko mam hruby-sposobene cigami-vsak sexi,neee?? :-DD

mamca

Noooo,veru som aj za mladých čias hrala v kapele...Našťastie k vystúpeniam nedošlo...To by ešte len bola zábava.

ethel

vauuu..to bola pohoda...odporúčam...tolko peny som si omylom urobila,že sa kydal z vane:-))))Samko,pena musí byť,vteda nevidno strie,celulitídu....a všetko vyzerá tak pekne....Shaktulka...neskoro si kričala,či nechcem spoločnosť:-))))Kludne by si sa tam zmestila,aj sviečky by sme porozkladali po vani:-))))a aký by bol môj domáci happy:-)))

mamca

Cheche,aj ja sa zaujímam o podobné zdraviuprospešné vecičky...A aj ja idem na cigu,na balkón,lebo som uvedomelá a doma nefajčím. Kamoška mi hundre,ale ja si škodliviny vytiahnem malachitom...