Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Ako sa dari ?
v spravny :) AHOJ
Caute sa, ste hrozne zlate, zboznujem Vas za Vasu podporu. Inak pred chvilou sam PANIKARILA, nevedela som najst tuto temu :DDD
moje mensie dite sa mi zakukalo do chalana...mavaju naraz treningy, a oni su obaja taki zakukani, ze uz si to vsimli obaja treneri :D. Keby ste to videli-je to taka svanda. Kazdy z nich po kazdom kopnuti do lopty kontroluje, ci ho ten druhy videl :DDD. Nas trener volal moju starsiu na zajtrajsi zapas do trnavy.isiel do nej ako osa, ona mu to odplacala ako srsen a nakoniec mu povedala, ze ide na box-az vtedy upustil od futbalu. Pukam od smiechu...LUBIM VAS A OPAT DAKUJEM? ZE VAS MAM alt3 alt3 alt3
:) V správny čas som nakukla,Panči?
Ja tom už rok tvrdím,že Pančuška je tá najlepšia mama na svete!Klobúk dole,obdivujem ťa Panči!Dokonca aj ja sa teším z tej sms,uvidíš,že to zvládne!
Panci, tak vam drzim palceky. Si skvela mama
♥♥♥
Dakujeme :D. Stale cakam, az budem moct slavit aj u druhej bambule...Vcera mi napisala sms, ako velmi ma lubi a od dnes mi to zacne dokazovat :). Je to viac, ako vsetky zlate medaily sveta
Mam Vas velmi, velmi rada ♥
Samko,ak sa to dá tak nazvať v tejto chvíli,tak ano:-))))
Panči,nepreháňate to??:-DD gratulujem trolkej šikovnosti!a posielam božtek!
:DD obrany...ochrana je o inom :D