Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...alebo ak máš rád tekvicu:-DDD
ajajaj...to by si sa divil(a) ako ja dokážem vymeniť túto činnosť za inú:-)))sem nechodím len vykeciavať..keď nájdem tému,na ktorú viem odpovedať,tak na ňu odpoviem-profesionálna deformácia...
dobre, ethka, ty neurobíš, to je fakt
ajajaj, nefajčíííím, definitívne:))) a ak máš na stole pohár dobrého bylinkového čaju a vo veciach poriadok potom vitaj v klube:)
Katuška,ja som sa stretla..jedna je kolegyňa a druhý kamarát....je fakt že robili opravne a na koniec urobili,ale čo ak ja nie?:-)))
ano,ale vy si nijaku inu cinnost nevyberiete lebo ju nedokazete vymenit za net.robite nieco ine iba vtedy,ked musite a tak net zakonite musi ist bokom.ale vyhybate sa pracam,zalubam ktore by vam zobrali cas,ktory chcete ba dokonca uz musite stravit tu za pc.to je zavislost.ste tu stale,denne.fajcite a chatujete.vsak vidim,ze medzi nami nie je rozdiel.
lilith, ethelka, ja zbieram všetko, nielen hríby, aj trávu, bylinky, kvety, skaly, atď.:)
Lilith...keď ma uvidíš,tak mi povieš:kašli na auto,začni viacej chodiť na bicykli:-DDDD
ethelka, ja som sa neozaj ešte nestretla s človekom, ktorý nespravil, alebo sa pohybujem iba medzi veľmi zručnými ľuďmi? prosím ťa, no, no...:)