Chcem si umyť ruky

panika

cafte lasky, ♥
len som prisla pozdravit a uz zase ficim do postele..od rana som sa do nej nedostala ..uz vidim, ze to zase prechodim. Bola som na rodicku :((. Aj ja chcem chodit do takej skolyyyyyyyyyyyyy. Fnuk. Pa pa, drzte sa

katty19

ethel, aby to nevyznelo, ja nedokážem hrať stále zodpovednú a dokonalú žienku, ja som úlet, ale keď vycítim, že táto situácia, tento okamih potrebuje mňa celú, tak sa mi naraz zmobilizujú všetky sily a dokážem rozmýšľať veľmi produktívne, ale toto nedokážem stále, iba v tých situáciách, inak posobím rozhádzane:) ale mne to nevadí, mám odložené tajné "zbrane", o ktorých viem, že ich mám a to mi stačí:)

katty19

a by si neverila, aj ja som brala, vodičský som si robila z promočného, len, tým, že to človek začne viac prežívať nič nevyrieši, treba sa uvolniť a nemyslieť na nič iné iba na úspech:)

katty19

ja neviem, vodičák
17.9.2002 (útorok - výpis z mojho denníčka:))
Práve sedím a počúvam výklad na autoškole. Počúvam, to nie je to správne slovo. ja totiž nikdy nepočúvam. Len tu sedím, lúštim si krížovky, čítam knihu, píšem denník, no proste všetko možné len nepočúvam. A čo mám čo počúvať? Aj tak sú to len také tľachy.
Takto to bolo...:)))