Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ach jo..ide vam to tu bezo mna ako v lete na saniach! mam sa..mam sa?ako sa mam? to je otazka!ale vsak je to jedno..
dalsi basnickar tu bol ako citam..Romeo a Julia..Shakespeara mam rada,ale Romeo a Julia neni moje oblubene dielko..
Ja radsej morbidne Kytice od Erbena..
kto uhadne ma bod..
"Ach nechoď,nechoď na jezero,
zústaň dnes doma,moje dcero!
Já mela zlý té noci sen,
nechoď,dceruško,k vode ven"
lahučké :-)
a mozem predpovedat počko s mojou krasnou jazvou :-)
tak vas zdravym vsetkych,nejdem menovat,je vas strasne vela..
a nezabudajte preco je tato tema tak dlho ziva...nech vas nic nerozdeli a len spaja,nenechajte sa nicim ani nikym rozdelit..
Dievky, Veď ja mám 60 cm múry, dom postavený za Tisa, pálená tehla a až teraz tá plieseň. Jednoznačne ten Primalex. Synova izba je natretá vápnom a je OK. Inak na zateplenie je najlepšia sklená vata, ale je drahá. Polystyrén je lacnejší, ale nedýcha. Inak mám to aj premyslené, len uvidím čo na to povie suseda.
Dievčence, verím že pomôže, lebo to predtým nebolo. Keď som prvýkrát išiel nanášať primalex, kolegovia od neho odhovárali, že on nedýcha, celkom uzavrie stenu tak ako igelit, pod ním sa to dusí a kvasí a potom bude plesnivieť. Neveril som im just som to namaľoval primalexom a problémy sa ukázali. Vápno dýcha a dezinfikuje. Ja viem čo myslíte, steny treba najskor umyť Lastanoxom, alebo Savoprimom, alebo môže byť aj "Chlorňaň" A potom šup vápno. A bude svätý pokoj.
su aj nejake pripravky ale pomaha to na kratku dobu a samozrejme vetrat treba a moze tam byt problem studene mury zrazanie pary a mas to treba ist po pricine a u odstranit
na pliesen som citala ze natriehat alkoholom a vypalit ale opatrnost musi byt ked je v stenach pliesen tazko ide prec to je pliaga
Plieseň na stene je pliaga.
Mne to zostáva na začiatok októbra. Kamarát maliar mi povedal, že maľovať sa nemá v mesiacoch, ktoré končia na ER. Ale ja musím!!!!