Chcem si umyť ruky

sasa44

nemas rada piatky??dobre ciiitam??:Djeediny normalny dovod,okrem toho ze je koniec tyzdna a vela roboty v byte??:Dmas novy pc?noveeho chlapa?:D ty vole holka dostala si ma:Dnikdy som neposobila tak wymleto:D

samko r.

Prestalo pršať, jarmočníci sa schádzajú, klobása a burčiak vonia až sem, zasa nič pre mňa. Ale pozrieť sa pôjdem, vidieť tú atmosféru, to si nenechám.

ethel

:-DDD čo tento deň znamená?....nemám rada piatky,vieš o tom?A vieš prečo?:-) Nepovedala som,že môžeš vylúčiť človeka:-))))Mobil nový nemám,aj keď sa už neviem dočkať mája a nového mob...mám niečo iné,na čo som háklivá a keď je to v poriadku,tak sa mi lepšie žije:-))) Tak včul buď múdra:-)))

sasa44

ono?:D takze cloveka vyluucim...:D mobil maas nowyy?:Da inak sa mas ako??:D ja super .....waau piatok..uvedomujes si co tento den znamena??:D

ethel

:-DDD jáj,pohoda:-DDD ale kamarát môže byť aj auto,pes,človek,mobil,pc,...:-)))) a jedno z toho ma teší! A ono to určite vie,že ma teší,že sa máme radi:-DDDD

sasa44

ja som truba:D pytala som sa preot,lebo pises ze mas noweho kamarata,asi som zle pochoila:D.......ale to sa napravi