Chcem si umyť ruky

SHAKTI

elasťáky?? to sa este nosi?? :-DDDDDDDDDD
nie samko...ale.."Pan istruktor ale ale..tym sa rychlost nepreraduje!":-DDDDD

samko r.

Ale tá skúška bude v zime, nie? Tak potom radšej čierne elasťáky. A sem tam facka inštruktorovi a slová, "dopredu sa dívaj ty truľo"!!

katty19

tie sukne, no áno, viem si predstaviť útok na autá, sú moc citlivé a zraniteľné, stačí sukňa a 2O cm nad kolenom:))

samko r.

Náhodou minisukňa ženám veľmi sedí. Ale nechápem prečo ti ju v BG kúpil a doma zakazuje nosiť? To je divné, nie? Vari ti v BG nezakazuje byť hore bez?

SHAKTI

pri skuskach o tych technickych vecickach auta ked som nevedela ani makke f sa ma skusajuci opytal:"Co urobite pri poruche auta?" Moja odpoved bola totozna s tou samkovou :-D jeho odpoved znela:"Aj to je riesenie,pri tom sa aspon nezamazete" :-D
sla by som este raz,parada...ale testy som mala bez jedinej chybicky,pri jazde tiez super-nastastie odo mna nechcel nejake narocne parkovanie,horsie bolo ze vtedy dost prsalo a tak si to par chodcov odnieslo :-DD
a ako sme sa potom zrubali..jaaaaaaaaaj
instruktor ma domov"odprevadzal":-DDD
vsak doma tu minisuknu nosit nemusis-vezmes,prezlecies v krikoch,spravis-myslim skusku :-D,znovu prezlecies a prides domov,povies muzovi s tajuplnym usmevom:"Spravila som!"
:-DDD