Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Samko,aké prekvapko máš na mysli?:-DDD
nuz take psie ocka som hadzala aj ja,aj priesvitne tricko a tak..ale nepomohlo-kedze po uzkych tocitych schodoch je to doslova nemozne :-DDDD
Lilith:-DDD máme teda čosi spoločné:-DDD
ano dámy-minisukne sa nosia iba v sprievode bodyguardov!!!:-D
Ethi tak sa tam nasmejes...
najlepsie bolo tusim podavanie prvej pomoci..niektori jedinci totiz dovtedy nevedeli,ze pri umelom dychani netreba vkladat jazyk do ustnej dutiny :-DDDDD
To je iná vec pokiaľ len žiarli. Ja som sa bál, že sa za teba hanbí!!! To by sme mu urobili prekvapko a strážil by si ťa ako sup!!!
Shaktul....ja som zahrala chudiatko,že si sama neviem vytrepať sedačku:-DDD tak som sa smutno kukala,že mi ju chlapci až do obyvačky položili a ešte aj odbalili!:-DDD
Ako dobre sa tým kvaľtuje:-)))). Ako tá babka, čo ju viezol vnuk cez Donovaly, stále krútil do zákrut volantom a radil rýchlosi hore, dolu. Babka ho pozoruje čo robí s rýchlostnou pákou a po chvílke hovorí: Janko, ty si len karuj, ja ti budem miešať benzín!:-))))
..inak skor ako zakupite sedacku,treba premyslat ako ju vytrepat aj hore :-DDDD
Samko..ale v BG ma nik nepozná,ale tu...asi sa bojí,že by som niekomu padla do oka:-))))))