Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
:-DDD boze ty sa mas!! Ty mas normalne full servis dievca!! nepozicias mi ho na chvilku?? :-D slubujem,ziadne techtle-mechtle nebudu!!! :-DD
tak plazmu hovoris,aby si nebola sama..radsej keby si k tebe lahol..
ale inak fakt je ten,ze chlapci by s tym mali cosi spravit,v poslednej dobe to tu hrozne blbne..zeby to tu uz mali pretazene?? :-)tak ja si mozem vziat par dni volna,aby sem nechodilo az tak vela ludi :-DDD
ale zas lepsie byt sam,ako s nejakym blbcom,ze? :-)
vysielacka funguje?? vyskusaj :-)
joooj ja by som ine fukoty robila :-)))
to je len chvilkovy skrat..zas nabehnem na novy program..len...problemi sa tazko riesia ked je na to clovek sam a hlavne takychto rozmerov..zenam samim sa velmi tazko zije-kazdy si dovoluje,obtiera hubu,lebo vie,ze tu nie je nik,kto by sa vas zastal,ochranil...
lilith citala som :-)ja mam ocka vsade a pomalicky si z toho skladam mozaiku o vas..zaklad je srdce-tie veci okolo toho az take dolezite nie su,skor napovedaju tomu,preco ste taky aky ste-prosto uzasny..
ahoj dami,teba som sto rokov nevidela..
Co je to stastie?Co to pre teba znamena? Kazdy,kto si tuto otazku polozi,kazdy clovek odpovie inak,mozno podobne ale inak..niekto odpovie bez zavahania,niekto odpoved nenajde nikdy..
To mam z toho"uzasneho"filmu Vanilkove nebo..tri hodiny na to cucim,kamoska vedla mna chrape..ale ja drzim oci otvorene,som silna,lebo moja zvedavost je silnejsia nez ja a samozrejme chcem vediet ako to skonci..tak tri hodiny sa trapim a koniec?? skoro ma porazilo!!
:-D
katy a co to ty vypisujes ?