Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
sa bojis co?? :-DD
no nic idem ja do tej sprchy,lebo ako vzdy nic z toho nebude-ten knedlik,ten film..na chlapov sa ako vzdy da raz spolahnut! :-D
vdaka lilith za mooooc prijemnu splocnost,dufam,ze si mi toho bacila nepodarovala,lebo sa tes!! :-)
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
neprisli ti nohy?? :-DDD
boze ale uz by fakt bodlo aspon trochu slnka,kukajte ako ludom sibka bez slnka??
depka ma živnu podu!!
ok lilith,beriem ta za slovo!Je moznost aj reklamacie?Nejakeho odskodnenia,ak to nevynde?? :-DD
pocuj samko,ak budem cakat na to kym prides a umyjes mi chrbat(lebo gomco si dava uz 6 knedel u cici :-DDD,s tym dnes ratat nemozem :-DD,trufalost,dat prednost knedliku predo mnou!!:-DD)
neopada ta spina za ten cas??? :-DDDDDD
Všetci sme slušní , ale už letím dávajú môj film (ČT1). Ešte raz papapá. Neprišli mi nohy!!!! Pošlite ich na mail!!! Alebo ku mne domov!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jasne,ze im to nevykeciam,co si?? pipi??
:-DDDDDDD ked to tak vezmes samko,tak sme v podstate vsetci velmi slusni :-DDD
Veď aj ja som slušný chalan. A to že sa otočíš, nemusíš predsa všetkým vykecať, nie? A zostaneš stále slušná. Papá
v tejto chvili? Nebyt sama...trosku tu skucim..je to tazke,velmi tazke..kam pridem,pride pruser,co pruser,megapruser
:-)
samko mozes..ale iba chrbat!!!ja som slusne dievca!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD