Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
volala mi dcera -musim ist po nu. vratim sa za cca pol hodku.Nakuknes este (lebo nakoniec som ta len zdrzala pri PC a k nicomu sme nedosli)? pripadne ti potom napisem moje ICQ -ak budes chciet
a teraz k tomu vysvedcku-co je na nom zle ? su tam len nejake horsie znamky, alebo aj z niecoho prepadas ? (lebo ja som žasla u dcery v skole, kolko deciek sa plazi len okolo 5-tiek)
uvazovali sme o tom, ale nakoniec som sa rozhodol ze tam ostanem, kvoli tomu, ze ich uz poznam a ak by som isiel teraz prec, tak by som riskoval, ze sa to zopakuje a navyse budem v prostredi ktore ma nepozna..inak som tretiak cize aj to ze uz mam polovicku za sebou rozhodlo..
teraz je to od temy-ale ked je problem priamo v skole/triede -nie je moznost prestupit na inu skolu?
ee nie, to bolo prednedavnom po prazdninach to by vedeli uz ake vysvedcko bude...inak ten primarny problem sa riesi, tym su vztahy v triede, to je pricina vsetkeho, co sa teraz deje.
(inak to sedenie pre rodicov nemyslim tak, ze potrebuju psychologa -ale aby s nimi prebral podstatu tvojho problemu)
chodis k psychologovi ? ten nevie spravit ,,sedenie,, aj pre rodicov ? ved to nema vyznam, aby si chodil k psychologovi, ked sa neriesi to, co ta tam dohnalo. asi sa s nimi tazko komunikuje, ked su narocni - na druhej strane to nie je len chyba dietata. Ak chcu vidiet vysledky , treba ich aj kontrolovat.neboli na tom rodicku ?
hlavny problem je v tom, ze to nie je po prvykrat...maju na mna az velmi velke naroky a davaju najavo, ze horsie znamky neberu..preto sa ich bojim..stale je to o tom istom, oni si myslia ze mam na viac a urcite mam co sa tyka vedomosti, ale ja uz na skolu nemam psychiku..mam problemy i v triede (psychologa mam ten mi v tomto pomaha, ale akosi sa "zabudlo" na to ostatne) a rodicia si myslia, ze ak sa to riesi, tak aj znamky budu dobre..ale problem je aj v niecom inom..ze uz nemam motivaciu ucit sa lebo skola ma uplne znicila po psychickej stranke
(sorry za preklepy)
treba si s nimi sadnut este skor, ako ho donesies domov-v klude prebrat, ze ti tento polrok nevysiel podla tvojich predtav (ono aj ked na polroku rachnes, v studiu pokracujes) a ze v druhom polroku pridas. Urcite to ale nenachavaj na 29-teho