chcem si kupit dormeo renew co davaju v reklame ako podstielku na stary matrac neviete mi poradit ci sa to oplati a ci mi to pri bolestiach chrbta pomoze? budim sa dolamana uz neviem co vyskusat.. vdaka
Dormeo Renew - skúsenosti
ja som svoj názor napísal aj pod recenziou na produkty dormeo na www.topbyvanie.sk , ale zatial mi ho neschválili.
V postate dormeo matrace, deky a podušky sú niečo, čo je fakt kvalitné a naozaj také, ako sľubujú v reklame. Len sa mi zdajú produkty trošku drahé. Dajú sa nájsť aj lacnejšie v rovnakej kvalite. ale ťažko sa hľadajú. Môže sa stať že človek ušetrí ale kvalita nič moc. Dormeo je overená kvalita a ked chcete mať istotu, asi by som do toho išiel.
Tie hygienické dôvody myslím, že starý matrac je starý matrac. Nevyprášiš, nevyčistíš ho už po rokoch. Treba nový.
Nemala by si celý deň sedieť a mala by si sa pravideľne hýbať, cvičiť, tancovať. Dobré je aj vyhľadať odborníka, ktorý zistí príčinu a pomôže ti s výberom cvikov. Ja mám dobré skúsenosti s jedným rehabilitačným štúdiom. A taktiež sa prikláňam k novému matracu, hlavne z hygienických dôvodov.
a spravny vynkus je tiez dolezity
ked sa budis dolamana vymen si matrac cely a zacni cvicit a daj si vysetrit chrbticu, nohy a cele telo u ortopeda
a co vymenit cely matrac za nejaky kvalitny??