ako sa necitit trapne!

Príspevok v téme: ako sa necitit trapne!
gucci

Ahojte idem o 2tyzdne s priatelom na spolocensku akciu avšak mam problem ! ( medzi nami je rozdiel 10r,)
Vzdy ked ma zoznami s niekym zo sovjho okolia znerovzniem ,neviem sa v tu cvhvilu bavit a chcem utiect. Citim sa strasne zle po psych.mam strach ze to co poviem bude zniet hlupe alebo ak pride na debatu do kt.sa ja nemozem zapojit radsej mlcim a usmievam sa. Mam neskutocny blok z toho že niečo pokazim a urobim mu hanbu.

Ako mam docielit aby som bola uvolnena tak ako pri sovjich kamosoch ,alebo ked som s nim?
Ved chcem byt vtipna,plna zivota,usmevov-taka naozaj som a ked pride na danu chvilu som strnul,nervozna a citim sa menejcenna , prečo ? Alebo naozaj citim zodpovednost (az taku velku) že mu nechcem urobit hanbu ? ale ved prave tym ho privadzam do rozpakov ze jeho dievča je ticho a posobí introvertne.

Mám obavu ci zvladnem tu spol.akciu ked tam budu jeho ludia,ani neviem o com sa s nimi mam bavit. Som z toho zufala,strasne.

gucci

a na aku strednu chodis ? planujes ist aj na VS ? ale ska to je jasne ze nemozete mat podobny druh humoru ved je medzi vami priekopa..taka mensia :D

a vlastne ako dlho sa stretavate ? ci sa ti iba paci a sa ani nestretavate ?

Tinoviacka

Gucii nechodim s nim este :) urcite nie je mi to jedno ze som pri nom ako decko ale tym padom ze chodim na strednu a on je uz uplne niekde inde mame napriklad rozy druh humoru, a neviem ci by on chapal ten moj. Ja s nim nechodim, ale keby ano tak by som sa urcite o tom s nim porozpravala

gucci

Tinoviacka a chodis s nim ?? pises to tak cynicky a sarkasticky ako keby ti to bolo jedno ze si pri nom ako decko.......

grotesqa_ a vy ste manzelia ,v akom zvazku zijete oplatí sa takyto vztah s takym starsim:

grotesqa

poznam, moj je o 13 rokov starsi:)
ja som to nikdy neporiesila ale od zlosti si z nich robila srandu a bola ustipacna. nic to neporiesilo ale zabavu som mala:)

Tinoviacka

Gucii, chcela by som sa spytat kolko mas rokov?

A este, vytykal ti niekedy ze si rozpravala odveci? cize sa mu nepacili temy o ktorych si rozpravala?

Mne sa tiez paci starsi, tiez o 10 r. a presne nad takymito temami som sa zamyslala. Cize aj o to oblecenie ide. Mikiny tenisky. Ake by sme mali nazory.

Ja si myslim ze vek by nemal hrat rolu. A ty ak ak ho mas rada/lubis ho aj on teba tak ziadne oblecenie ani temy nehraju rolu.

gucci

neviem ci u psychlogoa lebo ja by som to cvikom vedela aj sama nejak .... a mozno som taka povaha ...trapim sa dlho pre nieco co urobim zle alebo pod.ale snazim sa k tomu nevracat ale jednoducho to mam v sebe

Magy

to by chcelo na dlhsi rozhovor s psychologom medzi styrmi ocami. osobne by som mal tiez milion otazok, ale na to tu nie je priestor.

gucci

aj teraz som prisla z vonku a opat som to dosrala tentokrat sme stretli moju dávnu znamu chapete moja strana konecne a opat som sa spravala strnulo ,dokonca som od neho ustupila o krok aj ked som sa usmievala cely cas, Neviem co sa to so mnou deje ....nie je to nejaka porucha co si kto pomysli v mojom okolí ? takto neuvazujem je mi to jedno ale ked to pride ako teraz zlaknem sa ? alebo co mi je ? :(((