po uziti vyssie spomenutych liekov, kolko trva, kym bolest ustupi
za kolko zacina Ibuprofen/Paralen a pod. ucinkovat
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ja užívam Panadol raz do mesiaca ked ma neskutočne boli brucho počas menzesu alebo ked som chora a citim sa fakt zle... inak sa snažim tomu svinstvu vyhnut... Panadol vraj nedráždi žaludok, no mne je vždy na vracanie.. účinkuje rýchlo, ale strašne uspáva a cítim sa po nom ako zdrogovana :D asi je to tým, že silnejšie lieky som ešte nebrala...klop klop :)
Podobne, veď keby som nemala lieky na bolesť hlavy tak som nepoužiteľná asi polovicu mesiaca
mne nikdy neublížili, zakaždým mi len pomohli od horúčky a od bolesti. lepšie ako mať horúčku neviem koľko a ak si spomínate tak kedysi sa na horúčku aj umieralo, môžeme byť radi, že teraz máme lieky vďaka ktorým tá horúčka ustúpi
Paralen, Panadol, Coldrex, Migralgin...
Ibalgin, , Sú v EU zakázané, robia viac škody ako úžitku !
Aha, prepáč, ja že po akej dlhej dobe si dávaš ďalšiu. Lebo som sa zľakla, že to by si sa za chvíľku predávkovala. By si musela mať iné spaľovanie
danena/ ja som pisala za AKY CAS MNE zabera jednotlivy liek.
Pol hodina medzi liekmi? To myslíš vážne? A podľa čoho si si určila tie časy?
A bolest mi neustupila.
Fuj ibuprofen uz nikdy viac. Akurat na zaciatku roka som si ho dala a tie vedlajsie priznaky asi vsetky, nestalo to za to. Hnacka vracia zimnica ze som ani natukat heslo do mobilu nevedela, ... rieste to radsej miernejsimi liekmi alebo chodte hned lekarovi