Ahojte,chcem sa vás všetkych opýtať,idem sa dať tetovať,ale neviem ako kde to najviac babe pristane,a tak isto neviem či si mám dať na určitý čas,alebo navždy.Poraďte všetci čo s tým máte skúsenosti.Ďakujem
Tetovanie
Ahojte, ja mam velke tetovanie na krizoch (15 cm) uz 3 roky, je to velmi sexi a dobre sa s nim citim.. vlastne nikdy nie som naha :-) je nastalo, takze v starobe neviem.. ale nelutujem. Muzi hovoria, ze je to velmi sexi. Moj priatel je tiez cely potetovany a nie je vazen. aj ked je pravda, ze urcite zdravotne problemy sa mi v suvislosti s tetovanim vyskytli.
Prosím o radu:Moja dcéra si dala urobiť pred 3 týždňami na nohe tetovačku.Opuchli jej slabiny,kríže,a niektoré kíby.je alergička,ale na pele a trávy a aj na niektoré potraviny.Môže to súvisieť ? Dcéra je momentálne v zahraničí .
no ja by som si na tvojom mieste dala napriklad take z Heny tetovanie niekde si daj vytetovat to co by si xela ako natrvalo ked sa ti to bude pacit a tak tak si mozes dat ale ja by som to nerobila presne preto ze ked bduem stara alebo mozno aj o rok sa mi to nebude pacit tak sa kvoli tomu nedam rezat alebo co
ak človek naozaj niečo chce,tak to urobí.Ty to asi ešte nevieš,tak sa neunáhli a nechaj si čas na premyslenie.Vieš ako sa hovorí:dvakrát meraj,raz rež.
ked nevies, skus to najskor s tetovackami z brava! podla mna tetovanie vobec neni pekne, dievcatam to nepristane. iba vazni maju tetovanie.
viem,že sa musím sama rozhodnúť,ale mám sesterku,ktorá si dala na 5 rokov,a teraz to ma take nepekne,vidno jej už len sem-tam,ale vidno jej to,a nejako sa mi to nepači.A zas trvalé,neviem keď budem stara,či sa mi to bude stale pacit : )))