Ahojte,chcem sa vás všetkych opýtať,idem sa dať tetovať,ale neviem ako kde to najviac babe pristane,a tak isto neviem či si mám dať na určitý čas,alebo navždy.Poraďte všetci čo s tým máte skúsenosti.Ďakujem
Tetovanie
Ahojte :) .. potrebovala by som poradiť. O týždeň by som chcela ísť na tetovanie no neviem či to zvládnem mám 14 rokov a veľmi by som ho chcela . Chcem sa opýtať ťých čo májú či je bolesť znesitelná. Miesto kam si to chcem dať je pod bruchom do prava pri tú kosť .
Suhlasim s Weva a fasdf. Nizsie sa mi uz nechcelo citat prispevky :)
Tiez by som si nedala nejake docasne tetovanie, hennou, alebo ako sa to vola. Ja som si akurat vcera dala spravit tetovanie. Mam 33r. a niekto moze povedat, ze som uz stara. Nemyslim si to :) Dlho som sa rozhodovala, ci si dat tetovanie, a ake si dat. Bola som objednana v jednom oficialnom tetovacom studiu. Dala som si na pravu nohu, dole, nad kotnik z vnut. strany meno dcery. Navrhy som este predtym konzultovala s taterom cez maily. Musim uznat, ze mam naozaj pekne tetovanie a paci sa aj okoliu, aj dcere a manzelovi :) Je to takym ozdobnym pismom, male, decentne. Ma to pre mna vyznam a viem si predstavit, ze ho budem mat aj v 60tke ak sa jej dozijem :) Dcera ma 14r. a chcela by aj ona. Som jej povedala, ze az ked bude mat 18r., skonzultujeme co a ako. Aby potom nelutovala.
Neodsudzujem ludi, co maju tetovanie. Ak je to pekne tetovanie, preco nie. Jedine co ma mrzi, ze nebudem moct pol roka darovat krv :( Ale nevadi, vsak rychlo ubehne.
Tetovanie je naozaj umenie!
fufu - tetovanie nie je o tom, aby Ti to "pomohlo"... a moze sa Ti to nepacit, ale prave taki ludia co takto vsetko odsudzuju a maju pocit ze maju pravo sa k druhym takto vyjadrovat na mna posobia dost obmedzene!
Podla mna pockajte aspon do 18 - ziadne dobre studio riskovat nebude za Ta potetuje ked si este neplnoleta, mala by si mat suhlas rodicov... tak radsej pockat a ist ku kvalitnemu cloveku. A presne ako sa tu spomina - pristupovat vazne k alergiam a hygiene!!! Rovnako radim skor vacsie motivy, koza pracuje a po par rokoch sa farba trochu rozpije - ak si das nejaku mini vec moze po par rokoch vyzerat ako machula. Docasne tetovanie je blbost - nepoznam jedineho cloveka ktoremu by sa to po rokoch vstrebalo!
V BA mozem doporucit Romana Rosu... no a v zahranici je to ine kafe :)
A nie je to len o motive, je to cely zivotny styl, urcita sloboda sa vyjadrit a nebrat sa prilis vazne... A co ked budem babka a budem mat na kupalisku nejake obrazky po tele??? Hlavne nech sme zdravi a spokojni so svojim telom podla mna!
Co poznam taterov tak objednavaju z nemecka kvalitne farby.
neviete nahodou kde by som mohla kupit farbu na tetovanie??
Dobry den, chcem sa spytat kde mi v Ba urobia tetovanie ked mam len 16 rokov a kolko to asi stoji. dakujem za odpoved
fasdf teba sa nikto na nazor nepytal....umenie ... diskutabilne... vsak si daj aj mozog potetovat ked si myslis ze ti to pomoze ale tebe uz nepomoze ani to...
Jaká jedna z tých označkovaných ty chudera! Keď nevieš oceniť umenie, tak sa tu ani nevyjadruj! A tebe : )poradím len toto. Dať si tetovanie len na chvílku, nie je dobrý nápad. Zostávaju po ňom doživotné fľaky na tele, môže to vyzerať aj ako modrina...Ak sa teda rozhodneš, pre celoživotnú kerku, tak si hlavne dobre premysli, čo si dáš. Daj si niečo, s čím budeš spojená naozaj celý život. Napr. svoje znamenie alebo tak. Nedavaj si nazov kapely ani meno frajera...Ale to asi vieš aj sama. Tetovanie je krasna vec, ak sa teda niekto do toho rozumie ! Babám to pristane na krku (zozadu) na krížoch, na lopatke, na pupku ale aj na lýtku a kotníkoch. Dúfam, že budeš nakoniec spokojná :)
NIKDY BY SOM SA TETOVAT NEDALA! chces byt aj ty jedna s tych oznackovanych?...?