Ahojte,chcem sa vás všetkych opýtať,idem sa dať tetovať,ale neviem ako kde to najviac babe pristane,a tak isto neviem či si mám dať na určitý čas,alebo navždy.Poraďte všetci čo s tým máte skúsenosti.Ďakujem
Tetovanie
ta stranka, zyxerka.bloguje.cz, nie com =;)
V prvom rade, predtym, ako si das urobit tetovanie, porozmyslaj, ci to NAOZAJ chces, pretoze tetovanie je zalezitost, ktora s Tebou bude cely zivot. docasne tetovanie je henna, ktore Ti vydrzi par dni az niekolko tyzdnov. Pokial chces trvale tetovanie, bud si vedome, ze tattoo je vec, ktora odteraz bude sucast Tvojho tela, takze uvaz s vyberom motivu. Rovnako odporucam vybrat si licencovaneho tatteera, ktory Ti ponukne odborne poradenstvo a sluzby na urovni profesionala. Ak si das tetovanie spravit nejakemu kamaratovi, ktory na to nema sterilne nastroje, farbu miesa s atramentom, a nema dostatocnu prax, tattoo Ti rychlo vybledne, pripadne sa Ti moze cele zlupnut, hrozi otrava krvy, alebo nepekne kozne choroby.. Uz som takych niekolko videla, a ver mi, nie je to prijemny pohlad. Pokial mas este nejake otazky ohladom tetovania, chod na moj weblog www.zyxerka.bloguje.com, tam najdes vsetko o tetovani, pripadne mi mozes napisat, kontakt najdes na webe.
No tak ja som si davala tetovat ked som mala 17 su tomu uz 3 roky a mam to natrvalo na chrbte. Dost to bolelo,chcela som aj na brusko, ale poradil mi chlapec co ma tetoval, ze ked otehotniem tak sa to roztiahne a tak to zostane skarede, a kde je to najkrajsie u dievcat? Myslim, ze ak je to decentne tak vsade..
NO AJ JA MAM TETKO AZ 3...A NA BRUSKO SA MI TO UZ NEPACI TAK SI TO DAVAM ODSTRANOVAT LASEROM :(( A IDE TO VEEEEEEEEEEELMI TAZKO PREC ..A BOLI TO ..
Ahojte!Chcem si dat tetovanie okolo zapastia. Nieco podobne ako ma Piper z Charmed. Ale bojim sa, lebo na vnutornej strane ruk su zily, ci to nema nejake nepriaznive ucinky. Dakujem za radu... Oh, a este nieco - tam to asi bude velmi boliet, pravda? Pocula som, ze existuje lokalna anesteza, ale pracuje sa s nou aj u nas na Slovensku?
ja mam na brusku a je to pekne a sexy. o docasnom som pocula, ze po nom zostava dost nepekne a nestrati sa uplne. preto som si dala trvale.
Pred tym, nez si das spravit trvale tetovanie, pripadne len to na 5rokov, odporucam sa poradit s koznym, pripadne aby spravil nejaky test prave kvoli alergickym reakciam.
Priatelka chcela daky pirsing, telo jej to neprialo a teraz chce tetovanie, tak sa tiez bojim, ze s tym bude mat problem, kedze vsetko to ide do koze a koza ako organ sa s takym napadom nemusi stotoznit.
Osobne mi je mile fuk, ci je dakto pocmarany, je to jeho osbna vec. Ved uz aj praobyvatelia po sebe kreslili, najma mapy aby sa vedeli dostat spat domov cez dzunglu :)
Lea,napíš aké.
Pokúšam sa na diaľku pomôcť dcére.
Môj názor - na mňa to pôsobí mimoriadne odpudivo. Ale nech sa vyjadria aj iní.