mam taku otazocku..komu sa pacia postavy dievcat zo sutaze hlada sa supermodelka??hodnoti sa to ako idealna postava alebo ako idealna pre modeling?!aky je vas nazor?!ja by som brala tak akurat nohy ivany..:)
Idealna postava?
Baba nemusi mat mieru v pase 60 kg abz bola supermodelka. 70 kg je este v pohode a moze byt a j kombinacie ine a samozrejme aj viac, ak ja vskutku vysoka. Miery 90-60-90 su len iluziou nniekt. muzov. tak sa neboj,
nemyslim, ze napad zhodit na 57 pri vyske 181 cm je idealny.Idealny atak akurat pre anorektičku. Hmotnost 67 kg je v pohode. Ja mam 171 a 57 kg a keby som mala menej, trpim podvýživou.
idealna pre modelku si myslim.. sak idealna postava normalne je pomer tuku tak akurat aby clovek nebol len kost a koza a citil sa dobre. a aj ked je niekto modelka tak proste to neni pekne.ale nakoniec tie baby zo supermodelky neboli vychrtle bolo na nich vidno ze papaju. a bmi je podla mna hlupost lebo sak niekdo pribera do brucha niekto do stehien abo vobec nepribera. treba len aby sa citil dobre taky aky je a ale nemyslim anorekticky ktore sa citia zle aj s vystupenimi rebrami ktore su blede skarede s vyrazkami koli tomu ze nejedia je to ale prenich tazke viem no..
pozri stranku www.erekcia.info, predaj ucinnych tabliet na chudnutie ADIPEX retard
podla mna mali v celku v pohode postavu..a vobec si nemyslim, ze by na modelki mali nejaku extra vyxudnutu..taka akurat na normalnu babu..
neviem ,holky mali peknu postavu ale podla mojho gusta boli strasne chude a zase ked im povedal dakto ze ma velke brucho alebo zadok co boli ploche tha nevem akoze co by povedali mne a to si nemyslim ze som nejaky tucko,urcite mam nejake to mlandrave svalstvo ale tha zase necem byt kost a koza jak ony
mne sa pačili ich postavy. podla mna BMI nevypočita dobre či si chuda či tučna.podla toho by som mala mať o 10 kg viac aby som mala normal.vahu. no to by som vyzerala...