Idealna postava?

mer7

Baba nemusi mat mieru v pase 60 kg abz bola supermodelka. 70 kg je este v pohode a moze byt a j kombinacie ine a samozrejme aj viac, ak ja vskutku vysoka. Miery 90-60-90 su len iluziou nniekt. muzov. tak sa neboj,

mer7

nemyslim, ze napad zhodit na 57 pri vyske 181 cm je idealny.Idealny atak akurat pre anorektičku. Hmotnost 67 kg je v pohode. Ja mam 171 a 57 kg a keby som mala menej, trpim podvýživou.

lienocka

idealna pre modelku si myslim.. sak idealna postava normalne je pomer tuku tak akurat aby clovek nebol len kost a koza a citil sa dobre. a aj ked je niekto modelka tak proste to neni pekne.ale nakoniec tie baby zo supermodelky neboli vychrtle bolo na nich vidno ze papaju. a bmi je podla mna hlupost lebo sak niekdo pribera do brucha niekto do stehien abo vobec nepribera. treba len aby sa citil dobre taky aky je a ale nemyslim anorekticky ktore sa citia zle aj s vystupenimi rebrami ktore su blede skarede s vyrazkami koli tomu ze nejedia je to ale prenich tazke viem no..

hgjh

MNO MALI SUPER POSTAVY FAKT SOM ICH OBDIVOVALA ALE MALE KOZY JA MAM 181CM A VAZIM 67 KG ESTE ZHODIM ASI 10 KG A JE TO

jacquelin

podla mna mali v celku v pohode postavu..a vobec si nemyslim, ze by na modelki mali nejaku extra vyxudnutu..taka akurat na normalnu babu..

lilien

neviem ,holky mali peknu postavu ale podla mojho gusta boli strasne chude a zase ked im povedal dakto ze ma velke brucho alebo zadok co boli ploche tha nevem akoze co by povedali mne a to si nemyslim ze som nejaky tucko,urcite mam nejake to mlandrave svalstvo ale tha zase necem byt kost a koza jak ony

awi

mne sa pačili ich postavy. podla mna BMI nevypočita dobre či si chuda či tučna.podla toho by som mala mať o 10 kg viac aby som mala normal.vahu. no to by som vyzerala...