mam taku otazocku..komu sa pacia postavy dievcat zo sutaze hlada sa supermodelka??hodnoti sa to ako idealna postava alebo ako idealna pre modeling?!aky je vas nazor?!ja by som brala tak akurat nohy ivany..:)
Idealna postava?
až sa bojim napisať ked citam ake dobre mate vahy .. ja mam 14 rokov vysku mam 165 a mam okolo 60kg vahu... je to podla vas moc?? .. no mam kratke nohy takze nevyzeram bohvie ako .. :)
Mne sa doteraz nepacila ziadna slovenska misss, ani modelka, mozno od roku 1993. Vsetko mi to pripadaju ako pomalovane kosti, ktore sa navyse dost nemotorne pohybuju.
Nechapem, ked niekto povie, ze nema cas.. 30 minut denne si nik nenajde??? A nemusi ist o cielene cvicenie..staci zrychlit chodzu, vymenit vytah za schody, castejsie napinat svaly-to je moj trik:)) rano sa kusok ponatahovat, dbat na drzanie tela a vsetko sa zmeni, uvidite:)
simonka:)-chodiavaj cvičiť!aj ja chcem začať pehávať ale nemám ským:(
Dobrý .. viete mám taký problém.Meriam 165cm a vážim okolo 58-59 kg.Ja osobne si o sebe myslím že som tučná :( , niekedy som skúšala hladovky a pomohly velmi rýchlo som schudla!..vždy ked takto prestávam papať rodičia sa boja aby som neochorela na anorexiu :D:D... neviem čo zo sebou či sa mám dáko riešiť ,chudnúť alebo je to v poriadku..tým že som na ZŠ tak sa mi chalani aj častejšie posmievajú,alebo si robia žarty..:(z mojej postavy .. rada by som počula Váš názor :) dakujem:)
No ja osobne nedosiahnem pás 6O nikdy- a to niesom žiadna tučka, mám 170cm a 46kg - jednoducho mám od prírody široké boky, takže úzky pás sa nekoná:)
ahojtee.....tak kukam ze si tu pisete o mierach 90,60,90....tak a ja sa tez trapim z postavou..teda mam 15 rokov vysku 163 cm..a vahu 54 kg......je to vpohode,??..teda niesom tučna...ale mam taku nerovnomernu postavu....teda miery by urcite neboli 90,60,90.-mozno tak nejako 85,70,90......a niesom ziadna anorekticka...ael cem schudnut mozno na tych 48kg.......pls napiste mi čo si o tom myslite.....na email kiss-ink@azet.sk..dikyy
Pre muzov su pritazlivejsie sirsie boky a uzky pas, idealny je pomer pas/boky 0,7 a menej (seriozny vyskum, nie nejake kecy zo zenskych casopisov). A nemyslim si, ze by pas 60 bol nedosiahnutelny, ja mam 62, a ked este tych 5 kg schudnem, 60 to mozno aj bude :) (nie som ziadna anorekticka - 160 cm a 56 kg)
Sirsi pas u zien zvyraznuje ich plodnost a su pritazlivejsie pre muzov. Modelkovsky pas 60cm je malo frekventovany a uzitocny len na niektorych foto