alergie

xenia

Ahojte :) ja mam problemy s hornymi dychacimi cestami.Odkedy navstevujem solnu jaskynu moj stav sa vyrazne zlepsil.Nedusi ma,nemam dychacie problemy,nezadychcim sa tak rychlo ako predtym.Podla mna je to super objav.Ja to mozem len a len chvalit.

ilgide

teodora aj ja mam len a len dobre skusenosti so solnou jaskynou.Mne pomohla stlmit alergicke reakcie.Mam alergiu na prach a po navstevach v solnej jaskyni, ma menej drazdi,nemam tak velmi zacervenane oci a nemusim kazde 3 minuty smrkat.Takze - ja musim povedat ze som nadmieru spokojna.
s pozdravom ilgide

adja

Mojmu synovi zistili alergiu na prach.Stale kašle a máva často zapal priedušiek.Poradte mi ci sa upravi jeho zdravotny stav,kto ma podobnu skusenost.Dakujem.

pokus

ahojte,poznam ludi co mali podobne alergie.Pocula som o tom ze je dobre sa kupat v soli z mrtveho mora 3krat do tyzdna 20 minut.Pomaha to,aspon tej pokozke.No treba aspon 2-3 mesiace.Potom sa objavia vysledky.Je to neskodne.Naozaj mozem odporucit.Pekny den a vela sil v prekonani tychto alergii

dinak

Dcera ma nejaku alergiu,zatial však neviem na čo.Všetky testy na hmyz,citrusové plody a pele sú negatívne.Prejavuje sa to opuchom rúk,nôh a tváre.Vyzerá to na alergiu na slnko,ale nie vždy sa to prejaví.Niekedy jej opuchnú ruky,niekedy aj tvar a niekedy neopuchne vôbec,aj keď je na slnku.Prosím o radu.Ďakujem

ludka2

O chvilu tu budu letne prazdniny a mam alergiu na slnko a cez zimu znova chlad.Vyhadzujem sa na krku chrbate.Poradte mi čo mam robit,už sa ani do plaviek nemožem dat.A vzime som naobliekana jak cibula vyskusala som vsetko možne aj tabletky a stale mi nič nepomaha.Poradte mi či mam este dajaku možnost sa toho vsetkeho zbavit.

alica

reagujem na ondrejov prispevok
Moja dcera ma obdobnu diagnozu - alergia na bKM a podobne prejavy na tvaricke a vsak na koznom jej urcili diagnozu-viac menej ide o poruchu pri vytvarani vrchnej zlozky pokozky-a nespajali ju s prejavmi alergie na bKM.
zaujimalo by ma ako dlho nahradzate mlieko a ci kozne prejavy ustupili...totiz nasa diagnoza u koznej je viac-menej neliecitelna/ tiez premastujeme kys. mliecnou a excipialom /
Dakujem
Aja