RAKOVINA KRCKA MATERNICE

ivonca

VED KAZDEJ SA PYTAM CO MAM KAMARATKY A KAZDA MI POVIE ZE SI TO NEDA LEBO MAJU VIAC AKO 26 ROKOV A UZ TO NEMA ZMYSEL LEBO TO JE VAKCINA PRE KOCKY KTORE NEMALY POHLAVNY STYK A ZE MY CO SME STARSIE TAK TO NEMA VYZNAM CHCEM SI TO DAT ALE TERAZ VAHAM TAK JE TO NA NIECO DOBRE CI JE TO ZBYTOCNE??

elina

a ked mam viac nez 28 zaockuju ma, aj ked som uz hpv mala?urobia nejake vysetreni ci co a kolko vakcin je to, co to cele stoji a kto to robi, kde?

samarka

nestoji to pre 12 rocne dievcata 1500 sk ale tolko im iba prepoisti poistovna takze ostatne si preplacaju same takze s 15 tisic 1500 plati ppoistovna

vodnarka

ja som pocula ze dievcatam v 12 rokoch sa to predpisuje ako preventivna vakcina pretoze v tom veku sa este predpoklada ze este nezacali sexualne zit a tym je vacsia sanca predist nakaze a myslim ze tych 1500 Sk sa doplaca ostatne hradi zdravotna poistovna

janka

Ahojte moze mi niekto povedať,kolko stojí ockovacia latka pre moju 12 rocnu dceru,chcela by som ju pred tym ochraniť.....dakujem

ccc

samarka, duchaplý príspevok,socializmus skončil a starostlivosť o svoje zdravie niečo stojí.výskum na vyvinutie tej vakcíny tiež niečo stál, a či si to niekto zaplatí, al.nie je o prioritách v jeho živote