RAKOVINA KRCKA MATERNICE

samarka 123456

STOJI TO 15 TISIIIIIIIIIIIIIC TO UZ CO JE KED NIEKTO ZAROBI 12 TISIC ZA MESIAC MA A ESTE MA DIETA ALEBO AJ DVE A NEMUSI MAT TA BABA ANI 28 TAK MI POVEDZTE Z COHO TO BUDE PLATIT ASI T Y CO DALI TAKU SUMU NA TO SI TO BUDU DO VTAKOV PICHAT PRIMITIVY

izabelka

no sak to sa niekomu dobre hovori dajte sa aj vy ked to stoji 15 tisic vakcina a kazdy si to musi hradit sam tak mi povedz z coho zoberu ostatne ktore nezarabaju alebo aj mladsie tak to chcem vidiet zakial niektore nasetria aj to dostanu

aljoška

Jaj tak,ja že sa nejako špecialne liečiš.No ved uvidíš čo bude až to doužívaš.A v letáku sa nič také nespomína?Ja ti dnes vyzerám ako frontový vojak.Nos mám jak "zemák" ,na polovičke sa mi do rána vyhodil herpes.Vyzerám skutočne prítažlivo.Nabehla mi uzlina na krku,a aby nebolo toho málo tak som si pri uchu,pri tom klbe kde sa upina sánka,našla hrčku.Trocha bolí ked pritlačím.Utešujem sa že to súvisí s tou uzlinou,alebo upchatá slinná zlaza.Mala by som kuknut do atlasu či až tam siahajú.Takže som namastená a obalená v octanovej masti.

samko r.

Nie, ale musel som pre parlamentné zhromaždenie nakosiť motorovou kosačkou trávu a táto kosačka rozmliaždí trávu tak, že z nej doslova vysakuje jej šťava a vtedy mi dráždi nos, svrbí ma v ňom a akoby sa už už mala spustiť nádcha.

samko r.

Liečim sa a čudujem, kam to ľudstvo speje.Bolesti ustúpili, nádcha slabne, ale zostal som citlivý na trávové šťavy. Dúfam, že je to len prechodné po ATB.