stalo sa vam vo vzťahu?

Príspevok v téme: stalo sa vam vo vzťahu?
summer2

Prišlo niekedy obdobie vo vašom vzťahu, že ste postupne prestali milovať partnera? My sme spolu skoro rok a pol a mám občas pocit, že ho prestavam milovať. Mali a máme vo vzťahu problémy, ktoré sa nevyriešili a asi ma to prestalo baviť. aj ked sme sa o nich bavili priatel zostal len pri sluboch. su to v podstate maličkosti,priatel sa stale vyhovára na prácu. Sluubil mi ze sa od nového roku všetko zmení, ale nestalo sa tak. Jasne ze som ho nenechala ale teraz uz začínam riešiť dilemu či robím dobre. čo ak bude slubovať celý život a nikdy sa nič nezmeni. nevidim ziadny zmysel pokračovať vo vzťahu ktorý nenapreduje, ale srdce hovori niečo inne. mali te niekedy podobny problem? opustili ste niekoho koho ste milovali? lutovali ste to?

natalia123

Ja si myslim, z to su velmi vazne veci, ze ste spolu len 2 vecere do tyzdna, co je urcite malo a tiez, ze nechce, zeby si spoznavala jeho rodinu...ale pozeram, ze ste sa uz rozisli, myslim, ze si spravila dobre, ked si to tak citila...Velmi vela zien sa k tomu neodhodla, tak ako ty,lebo sa boja, ze zostanu same..a pridu k tomu este aj deti neskor a je to 100x zlozitejsie a tazsie. Ja som sa tak pred rokmi rozisla s mojim byvalym, ale mala som vtedy len 18 rokov, travil so mnou velmi malo casu a vela pil, tak ma to prestalo bavit, hoci som bola zalubena. Tiez som sa pozrela na vztah s otvorenymi ocami a uvedomila som si, ze takyto vztah nechcem. Ja som to nikdy nelutovala, lutovala som len to, ze som sa nerozisla s nim uz skor. Dufam, ze ty na tom budes podobne a tiez sa o nejaku dobu utvrdis v tom, ze si spravila dobre :)

smajliQa

ako sa hovori : SAK VIES, PRECO MILUJES, TAK UZ NEMILUJES...
takze ak rozymslas nad tym, ci ho mas este rada, tak myslim, ze odpoved je jasna.
naco zostavat s niekym, nadkym uvazujes ci je ten pravy? to mas citit, nad tym sa nema polemizovat....

2bodka

u mna, vzdy ked prisli myslinky "lubim/nelubim?" vzdy nakoniec prisiel koniec. Clovek ked zacne premyslat nad tym, ci miluje, tak povacsinou uz nemiluje :)) Ak vztah nenapreduje ako by si chcela, ak ocakavas od vztahu nieco ine ako on, treba hladat ineho prartnera... Ked sa chce, tak sa da, kde nie je zaujem, netreba plytvat energiou a stracat cas. Ja som bola tri roky s hnupom, ktory nevedel co chce, ci chce a ked bol vztah na rozpadnutie, vedel byt ten najromantickejsi clovek na svete... Aj tak som ho nakoniec musela opustit. Je tomu asi 3/4 rok a nelutovala som ani minutu... Laska je krasna vec, ale clovek by si mal zachovat aj nejaku hrdost.

winki

summer, sama nevieš, čo vlastne chceš. Najprv si utrieď myšlienky, lebo na začiatku píšeš, že ho prestávaš milovať a na konci ho už zase nedokážeš opustiť, lebo ho miluješ. Tak potom čo? BuĎ, alebo a nič mezdi tým nie je. Iba ak strach, že ostaneš sama.

alenka_maxova

nikdy som neopustila niekoho, koho som milovala, ale iba niekoho, koho som uz nemilovala. A vzdy, ked som vo vztahu pocitila, ze som prestala, alebo respektive prestavala postupne milovat, tak som odisla z toho vztahu. Teraz mam priatela, s ktorym aj ked si obcas vymenime nazory, tak necitim ani na sekundu, zeby sa moja laska k nemu zmenila. A ver tomu, ze uz sme mali kadejake tazke rozhovory/hadky/vymeny nazorov. Ale to nasu lasku neovplyvnilo..Vezmi si z toho, co chces :)

fooo

Ja som sice nemala nejake extremne problemy vo vztahu /no mali sme aj my, ale take normalne ked sme sa este spoznavali/, ale aj ja som mala niekedy take divne obdobia, ze som nemala naladu a som si myslela ze uz nelubim priatela. Stvalo ma to, mozno som bola aj trosku neprijemna v tom obdobi, ale vydrzala som a vsetko sa vratilo do normalu. Je to len mozno nejake take blbe obdobie, ako som mala ja, alebo ta strasne stve ze ti slubi, co nevie splnit /to by stvalo asi viacerych/

summer2

inač aj u mna sa striedaju pocity nenavist a lasky...myslím ze je to nenormalne raz niekoho milovať a potom nenávidieť.

neviem či ho mám opustiť ja bysom to chhcela ešte riešiť, ale nviem ako :(

natalka2

myslim,ze ma nechal pre to iste, pre co som ho chcela nechat ja..ze ma sice mal rad, ale uz prestaval lubit..takze som to mohla urobit ja a skor..ale zistila som,ze ked nieco taketo zacina clovek citit,je lepsie sa rozist..pretoze teraz mam priatela, s ktorym je to nieco uplne ine a milujem ho stale i po dlhsej dobe.ked to nie je to prave,clovek to asi nejak citi..