Ahoj chcem sa spýtať či použivate pri vašich sexualnych hrátkach vibrátori.
Chcel by som vibrátor kúpiť manželke ale nechcem aby to zle pochopila, jednoducho chcem spríjemniť naše spoločné chvíle.
Aké je to pre neho?? Pre nu??
Ďakujem
Otázka pre páry - vibrator
možete použivat čokolvek, všetko čo sa vam dvom pači a chcete to.
pouzivame viacero veci
my sme ich chceli vyskusat obaja a skusame dodnes
pouzivame kadeco
pozri sa do nejake eshopu s hračkami a hladaj vibratory pre mužov.
my tiez nakupujeme na superlove, tam maju snad vsetko
pouzivame hracky odtialto superlove.sk
mne ho kúpil priateľ pred rokom, hned po tom, co sme zacali spolu bývať. bola som v rozpakoch zozaciatku, ale po vyskusani som myslela, ze vyletim z koze :-)))))) NIECO UZASNEEEEE ....vrelo odporucam...bude to jedinecne pre partnerku a ani ty nebudes zaostavat, pretoze budes mat uzasny pohlad na partnerku....niet sa coho bat...LULU
Ak zene vadi vibrator, vacsinou je to preto, ze sa jej nepaci predstava pchat si nieco do vaginy. Ale existuju aj KLITORIALNE vibratory, ktore sa vobec nepodobaju na penis, dokonca take rozne maskovane.
Napr. existuje nieco ako plavajuca kacicka, ci delfin - nieco co pripomina hracku pre deti, ale je to vibrator maskovany pre zeny. Takze, ak ma problem s tvarom, toto je mile, vtipne a nemoze sa na to urazit.
Pripadne existuju aj vibracne vajicka, ktore sa daju pouzit aj ako klitorialny vibrator, alebo dat do vaginky.
kedže ja mám len klitoriálny orgazmus, velmi dobre nám padne hrať sa s vibračnými hračkami :) aj počas aktu, robí to dobre aj mne, aj jemu .. úžasné niečo!
aj ako predohra je to skvelé..
podla toho aký máte vzťah, aká je ona.. sú aj také baby , konzervatívne, ktoré takéto veci priam odmietajú ..
radšej si to dopredu over, aby si to nevysvetlila nejako zle..