stretávame sa 5 mesiacov, ja som za zamilovala, on nie. tvrdí že som skvelá, osobitá, má ma velmi rád, ale nelubi ma. neviem ako si ho mám ešte vôbec získať? myslíte si, že sa ešte môže zamilovať? citom sa rozkázať nedá,ale je to strašný pocit, keď ty lúbiš a vieš že ten druhý nie. Vzdať sa ho nechcem, ale trpím. Pomôže niekto?
Aby sa zamiloval/má to zmysel naťahovať?
AnetaP5, nemozes si predsa urobit nazor na zaklade jedinej skusenosti kamaratky a tvrdit, ze laska nepride, ak nie su do seba obaja od sameho zaciatku zamilovani. Kazdy clovek je svojsky a kazdy sa inym tempom zamilovava. Ja sama som mala vztahy, kde sme boli hned obaja do seba zalubeni, ale nikdy to nevydrzalo dlhsie ako 2 roky a na tie vztahy si uz pravdupovediac ani velmi nespomeniem...
A co z toho, ze zmatena straca cas, ked by aj tak s velkou pravdepodobnostou po rozchode myslela len a len na tohto jedineho a mala sa problem zalubit do ineho...ja mam naopak nazor, ze ak sa na rozchod neciti a nedokaze to, tak nech este pocka...tak ci tak by sa trapila a tazko zabudala...tuto temu malokto pochopi, ak nema podobnu skusenost.
môj názor je, že ak muž neľúbi na začiatku láska proste nepríde, príde tak môžno len zvyk alebo akási forma pohodlia alebo istoty. (zahŕňa sa aj pravidelný sex a proste celkove pohodlíčko a spoločnosť človeka)
Píšem na základe skúsenosti kamarátky. Ona ho rok milovala, rok neboli spolu a na druhý rok sa už dali do vzťahu. Teraz su dokopy spolu 2 roky ale z toho čo mi rozpráva a ako sa k nej správa je cítiť a je aj očividné že on ju nikdy neľúbil a ani nikdy nebude. Je to hrozna strata času ale jej to nevysvetlím, nebodaj si bude myslieť že jej chcem zle. Preto to neriešim, len krútim potom hlavou keď mi vyplakáva ako sa jej neozýva, ako trávi čas s kamarátmi a ako sa s ňou už dokonca pár krat rozišiel. Dokonca odmietol spoločné bývanie. Ona je však šťastná že on je s ňou a iné ju netrápi len nech ho pri sebe má. Taká je zamilovaná, že vidí len "svoje dobro" a mylsí si , že je to tak OK.
Taky vzťah nemá správnu iskru, keď nie sú obaja na začiatku zamilovaný, nikdy si nebudete môct povedať "aký sme boli do seba zamilovaný" lebo zamilovaná si bola len ty a ľúbila si len ty.
Pre mňa ako ženu, by bolo veľmi ponižujúce čakať kedy sa do mňa chlap zaľúbi a podobne. A tiež by bolo pre mňa ponižujúce chlapa dobíjať.
Ešte že ja som bola dobíjaná a milovaná už pri prvom strete pohľadov:) Zmätená, nestrácaj prosím čas, neviem koľko máš rokov ale neuvedomuješ si že aj tých 5 mesiacov života je veľa.
zmatena, nech to uz dopadne ako chce, chcem ti kazdopadne napisat (aj keby som radsej nemala ale neda mi to), aby si sa nenechala ovplyvnit nazormi inych, ale konala podla svojich pocitov a ak ti ten chalan stoji aj za to trapenie, tak to skus este vydrzat. Pisem to na zaklade vlastnych skusenosti, lebo som zacinala pred rokmi vztah, v ktorom som tiez ja milovala a on ma mal len rad....bolo to pre mna deprimujuce, ponizujuce a aj ked som sa velmi znazila z toho vycuvat, nedalo sa....kamaratky nechapali preco sa na to nevykaslem a ja som sa trapila ako jedno hovado...ale keby som vtedy dala na vsetky tie reci, tak nikdy nezistim aky dokaze byt moj partner skvely clovek.
a presne ako napisal/a wreck absolutne vystizne...ty sama neurobis vobec nic...len cas ukaze ci to stalo za to.
no s tým ako dlho sa poznáme...vlastne z videnia už dlhšie ma poznal on :) ale začali sme to spolu asi nejako pred vianocami ...on je odo mňa starší o 11 rokov..ja neviem ale stále na neho myslím a čakám čo urobí ...ja sa skôr bojím toho či mu nejde len o ten sex či ma nechce dostať ale to mu tak ľahko nepodlahnem :) teraz som sa rozhodla skusiť to že sa mu prestanem ozývať zase :D a ked sa ozve budem to hrať že nemôžem a tak nech zabojuje ...no je pravda že ja sa ľahko na niekoho upnem...ale tiež ako ty hovoríš hned ako sme sa začali aj bozkávať tak ma obíjma hladká po hlave chce sa viac maznať a túliť a preto som z toho na vetvy lebo mám z neho pocit že by aj chcel aby to bolo niečo viac ale akoby mal nejaký strach do toho ísť alebo niečo...
ber to z tej lepsej stranky. aspon si z teba spravil matrac zadarmo
Ono sa to všetko strašne pekne číta, ukonči styky, zabudni, len si predstav že si sa zalúbený zaslepený človek ktorý dúfa, že sa to prebudí aj v tom druhom...nerozhodny, prituliť si ma prituli, naposledy mi dokonca povedal, že si od toho nejak viac sluboval so mnou, lebo som ho očarila, ale laska z toho zatial nevznikla. Čo sa týka toho sexu, ano, tam nam to super klape, nebudem popierať, ale priznám sa, že ja som ten typ ženy, čo nevie udržiavať čisto intimne styky, tiež som si myslela, že hádam by to šlo, ale potom si človek začne robiť nároky, keď si do niekoho zalúbený, nechceš pripustiť že by sa mal stretávať ešte s niekým iným ako s tebou, či už po citovej alebo sexuálnej stránke. Denno-denne uvažujem či pokračovať alebo sa vzdať ale prekonať ten začiatok je neskutočne ťažké, neviem či som schopná to zvládnuť...kacenkaa vďaka za podporu, ten tvoj prípad čo opisuješ, by som ja brala ale hneď jednoznačne ako dovidenia, mne sa totiž chlap hneď zhnusí, keď začne robiť nejaké scény a nároky a pod. tam bolo jednoduchšie ukončenie, teda pre teba, keďže tam tie city z tvojej strany až tak nenastali. Podobne a ako dlho sa poznáte? Vieš bozkávanie je síce pekné ale...v akej vekovej skupine sa pohybujete? ja by som z toho vyšla na tvojej mieste kým neni neskoro, píšeš že sa velmi málo stretávate, možno si sa ani nezalúbila a myslíš si, že hej... Zuzi74 vieš čo že aj mal...so svojou ex žil 3,5 roka a boli spolu 4,5 ale už je to pomaly rok čo su od seba...Ja som sa pre to aj bála si niečo s ním začínať, lebo mám podobnú skúsenosť s chlapom ktorý nevedel zabudnúť na svoju ex..lenže tento moj...ma tak očaril, jemne pusinky, žiadne tlačenie do ničoho, dotyky, prišiel sex, pekné smsky, pre mňa je velmi dôležité keď ma drží chlap za ruku alebo pobozká na čelo, vtedy ako keby cítim že sa so mnou nehrá, ALE. Nejak sa to všetko rúti...
zmatena, nemal pred tebou nejaky vztah, ktory sa skoncil a nemoze zabudnut?
ved som skúšala že zruším s ním kontakt či sa ozve a uvidím...problém je že na sociálnej sieti ho vidím furt a vždy si píšeme...to som už obmedzila ale ked sa ozval tak som mu nedokázala neodpísať aj ked som ho nechala pár hodín čakať na odpoved :) no ale to ho mám fakt odmietnuť že nemám čas ked bude chcieť prísť? a dokedy to mám robiť? fuuu ja takteto taktiky zcela neznášam bože to su už neni normálny chlapy medzi nami čo chcu normálny vzťah?
podobne, tak sa mu neozyvaj a nechaj ho na pochybach. vymysli si, ze vtedy a vtedy nemozes, skus ho odmietnut raz za cas. je to hnusne, ja viem, ale inak si ta nebude vazit a bude si mysliet, ze nic nerobis, len cumis na mobil a cakas, kedy napise (hoci to mozno robis, aj mne sa stava :))... ukaz mu, ze mas aj vlastny program a nie si na neho odkazana
no neviem ani ja :( keby som vedela...ale začínam si fakt myslieť že iba vyplnam jeho nudné dni...ked nemá čo robiť lebo inak má hrozne veľa koníčkov zálub a priateľov...