stretávame sa 5 mesiacov, ja som za zamilovala, on nie. tvrdí že som skvelá, osobitá, má ma velmi rád, ale nelubi ma. neviem ako si ho mám ešte vôbec získať? myslíte si, že sa ešte môže zamilovať? citom sa rozkázať nedá,ale je to strašný pocit, keď ty lúbiš a vieš že ten druhý nie. Vzdať sa ho nechcem, ale trpím. Pomôže niekto?
Aby sa zamiloval/má to zmysel naťahovať?
aj ja som už rozmýšľala že či nie je v tom aj iná...mám kamarátku čo ho pozná, hovorila mi že on mal predtým baby ktoré boli trúby :D a odvtedy nemá dobrý názor na ženy...čo sa dosť prejavuje tým že hovorí o ženách že im ide len o peniaze muža atd že mužov využívajú,,,neviem či niečo podobné nezažil, vie však že som iná to mi hovoril,veľakrát sme sa škriepili o tom aké ženy sú :D je to s ním zvláštne teraz ..moja intuicia mi hovorí že by chcel..a na prvom rande mi sám povedal že nezáväzné vzťahy dlho nevydržia ...asi aj to zažil :P a v podstate by aj chcel vzťah mi vtedy hovoril že mu to chýba lenže on bol asi dlho sám lebo jeho jediný vážny vzťah bol 6rokov dozadu...to čo mal potom mi nepovedal...vtedy bol dosť úprimný ale odvtedy sa stiahol a moc o sebe nechce hovoriť...ja som to tiež tak brala že už stratil záujem lenže aj ked s ním prestanem komunikovať on sa znova ozve...ano teraz som si povedala že ked aj príde tak to musím zvládnuť a nedať mu vôbec pusu byť iba kamarátka, len sa bojím či to vydržím :( a či sa mi vôbec oplatí čakať...
Ale zisti si ci neriesi nejaku inu, potom to fakt nema cenu.
Podobne...pokial nema inu, tak sa s nim este kamarať. Možno fakt nevie co chce a zaklad kazdeho vztahu je, aby ste si spolocne rozumeli, co u vas funguje. Z kamaratstva byvaju najpevnejsie vztahy. A to ze ta nechce na sex, to je fajn. Zrejme nemas silu ho len tak vymazat zo zivota, tak este pockaj co z toho. Ja som tiez mala takeho kamarata a nakoniec sme aj boli spolu. Ale ja som sa fakt spravala ako kamaratka ani ziadne bozky neboli a jedneho dna prisiel, ze chce byt so mnou a ci to spolu neskusime. Nic nie je nemozne, ale dlho sa cakat tiez neda. Tak rozhodni sa srdcom.
ach, ja ti neviem, riad sa intuiciou, nie tym, co pise, co ti vravi intuicia?
pises, ze ma o 11r viac
ja by som bola opatrna
ked ta chlap fakt chce a ma v hlave len teba, urobi maximum pre to, aby ta 'dostal'
mozno riesi aj ine, alebo nechce momentalne ziadny vztah
ale v tom pripade sa nedaj vtiahnut do postele ani nic take (teda jedine ze by si aj ty chcela nieco nezaväzneho, ale skor nie ako ano, podla toho co pises si na neho namotana)
a nemôže to byť naozaj z toho že je fakt zmätený? nevie čo chce? neviem či si čítala aj moje predošlé príspevky ale ten chlap na začiatku po mne hrozne pachtil ale asi sa toho zľakol ked som to cítila rovnako lebo predtým som ho už raz odmietla...dokonca mi sám povedal že chce iba pribrzdiť...:( ja neviem asi si to chcem nahovárať...lebo ja som sa zalubila :( neviem či mám zostať s ním kamarátka teraz a čakať že sa možno zalúbi alebo mám si ho vymazať zo života...
zamilovany do teba urcite nie je, si fajn kamoska, na pokec, mozno na pripadny sex a nic viac necakaj
sex nebol...
no co - citi sa s tebou fajn, mozno bol s tebou fajn sex (ak bol) a nic viac necakaj
Ahojte...mám ešte jednu otázku. čo si myslíte že znamená ked mi chlap napísal : vidíš že sa nemám k činu, asi som nejaký zablokovaný ...na otázku o tom čo si myslí v podstate to celé smerovalo k tomu čo si myslí o nás...a ked som mu napísala načo sa potom so mnou chce stretávať tak odpísal: je mi s tebou fajn, rad za tebou chodim
da sa s tebou aj pokecat si normalna baba konecne po dlhom case....plus to čo mi hovoril aj predtým že má na mňa slabosť...na otázku či sa chce so mnou len vyspať odpísal rázne Nie!,čo myslíte o čo mu ide? môžu byť jeho slová úprimné? chce len kamarátsvto? čo mám robiť? teraz sa chce zase stretnúť, na tento víkend som už odmietla...ale čo mám robiť dalej? mám čakať? alebo sa na neho uplne vysrať? :( to by som nerada lebo mi na nom dosť už záleží :((( som zufala poradte ak to bude možné aj muži :)
Aneta, ona ho miluje...ako moze mat potom s nim len priatelsky vztah...mne osobne by bolo dost zatazko udziavat sex s muzom bez lasky...toto mi pride skor ako vypocitavost. A ver, ze aj inteligentna a sebavedoma zena moze vhupnut do taketoho vztahu a mat problem sa z neho vymotat.
Ano, na svete je milion muzov, ale pre zenu, ktora je zamilovana, je ten jej jediny a nezaujimaju ju ti dalsi.
A dovolim si este oponovat na to co si napisala, ze ak sa muz na zaciatku nezamiluje, tak sa nezamiluje uz nikdy....tak na toto by som mozno uverila, keby som nebola presla tym mojim vztahom...tiez som bola v zaciatkoch dost skepticka a neverila tomu, ale stalo sa...keby som vedela, ze som len „oblafnuta“ uz davno by som ten vztah hodila za hlavu....predsa len, po tolkych rokoch clovek z tej zamilovanosti vytriezve a vidi to realnejsie ako si napisala....teraz mam skor ja pocit, ze si mojho partnera niekedy ani nezasluzim.
Co sa tyka rozvodov, tak to je zbytocna debata... rozvadzaju sa aj ludia, ktori sa miluju hned od zaciatku vztahu a vydrzia spolu len par rokov.
Zmatena, drzim palce. A inak sme rovnaka vekova kategoria:-)