Kompletná rekonštrukcia bytového jadra

Príspevok v téme: Kompletná rekonštrukcia bytového jadra
sabi222

Chystáme sa kompletne zrekonštruovať bytové jadro,...
Má niekto s tým skúsenosti? aké su aspon priblizné náklady na rekonstrukciu?
Oplatí sa zavolat si nejakú firmu, alebo by sme to mohli zvldánut aj sami?
Kolko dni asi bude trvat takáto rekonštrukcia??

Samozrejme, nechceme žiadne extra luxusné zariadenie, ale ani šmejdy. Také klasické, za normálne ceny.

Dakujem... :)

Tibor1990B

Dobrý deň zaoberám sa obnovou bytového jadra , plávajúcim podlahami , kuchynskymi linkami a mam aj partakov na vodu a elektriku a mnoho ďalšieho ,pôsobim hlavňe v okoli Žilina , Trenčin , Bratislava ,kludne mi napíšte dám Vám tel. kontakt na mňa ;)
tib0r@zoznam.sk

JurajMadal

Hej vďaka za tip, pozriem sa na to zubro, mohli by mať aspoň stránku dokončenú, hodilo by sa mi vidieť nejaké konkrétne riešenia čo majú za sebou.

Samuel3

Zdravím, ja by som odporúčil si veci skorej naplánovať, spraviť si nejakú visualizáciu ak treba alebo sa poradiť o rozpočte a predstave dopredu, mi sme si to takto riešili u firmy zubro.sk a výsledok stál za to, takže hlavne nájsť dobrú firmu.

ikatika

Ahoj, my sme prerabali jadro,kuchynu a chodbu (v panelaku) minuly rok.
Velmi vela veci sme si urobili sami - manzel so svokrom zburali stare jadro, vyvozili sme si to na skladku, manzel postavil nove steny kupelne, ostierkovali sme si sami.
Volali sme si elektrikarov, vodara a obkladacov.
Povodny rozpocet bol 4-5tisic.
Konecna cena 10500...
Takze asi take su naklady. Musis ich navysit minimalne o 30% tvojich predstav. Vzdy sa vyskytne nieco s cim neratas, pripadne nezozenies veci za take ceny ako chces..
Cela prerabka od zaciatku po konecne upratanie trvala 5 tyzdnov

majsterjan

za tyzden byt neprerobys aj ked budete 10 technologia ,postup vlasnosti materialu nepustia pokial tvrdis opak tak si dobry

marika11

elektroinstaláciu nám riešila firma www.iqgroup.eu dali sme hned inteligentnu nenormalne veci to dokaze a clovek si na to rychlo zvykne :P
Spravili to parádne, zvysok svojpomocne, kamarát murár, svokor instalater :D

0vecka

moj tatko tiez prerabal cely barak sam. Akoze da sa to neni to tazke akurat sa malokomu chce podla mna to ma zmysel si zobrat mesiac dovolenku a spravit to. Ja taketo prace moc nemusis vsade prach spina atd.

stavebník

Cena je dosť individuálna , z vlastnej skúsenosti viem , že cenové nabíkdy jednotlivých firiem sa líši až o 40 % . Nejelpší skúsenosti máme s dopytovými systémami www.aaadopyt.sk.