Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ach jo

rozumstojí

Kým som to napísala, zistila som, že to nie je mladé nevyzreté dievča, ale zrejme rozumná žena, ktorá začala priberať a to ju trápi, prepáč, nemyslela som to zle, len som ju vekovo neodhadla a myslela som si, že je to zas nejaká 15-tka, beriem späť

winki

rozum stojí...jeej da veď ona neni z tých čo sú posadnutých chudnutím. Proste trochu pribrala a chce to vrátiť späť, čo je na tom zlé? Pre pár kíl a chuť urobiť pre seba niečo užitočné si myslíš, že si neváži samu seba?

xdanielax

mas 178cm a 60kg. citis sa tucna??
zacni sa hybat.
mas na sebe samy tuk, si traslava? Preto chces chudnut? Necuduj sa, ked nic nejes.

Mozes jest cokolvek, ked budes jest hentak, telo si to ulozi ako tuk. Stratis vsetky svaly.
Znicis metabolizmus. Tebe netreba chudnut. Ty musis radikalne zmenit jedalnicek a zaradit pohybovu aktivitu.

rozumstojí

Dievčatko, prečo si myslíš, že Ti treba schudnúť? Budeš už potom spokojná? Nie! Stále niečo nájdeš, čo bude treba vylepšiť, no podľa čieho vzoru? Štíhlosť nie je vždy všetko - vieš sa pekne obliecť,zladiť,upraviť a hlavne usmiať? Vieš, koľko žien bez mier modelky chodí po svete a sú krásne - svojim šarmom, charizmou, vystupovaním a mnohé štíhle im závidia a, majú čo! Možno sa telo podvedome bráni a chudnúť už ani ďalej nechce, lebo nemá z čoho, no ak po tom túžiš, držím Ti palce, bodaj by len takéto problémy si mala, naozaj Ti neprajem nič zlé. Určite si krásna už teraz.

maruska123

no zaklad u teba bude jest pekne 5krat denne v mensich porciach

vseobecne by sa mali jest doobeda a na obed prevazne sacharidy a poobede prevazne bielkoviny...zeleniny jedz kolko len chces, da sa nou dobre dojest a je hlavne zdrava..ovocie skor doobeda, kedze je to sacharid

nejest mastne, sladke, tucne jedla, nepit sladke vody, len obycajnu vodu a ked tak nesladeny caj

skus vymenit vsetko za celozrnne, ak sa da- pecivo, cestoviny, ryzu...

evik1

Aj ako si sa hýbala doteraz,hoci aj to nebude šport,ale taký denný režim,akú máš prácu sedíš,stojíš koľko ideš pešo.