Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Práca do USA

sad2

sorry, nejako neumyselne som pouzil tvoj nick v predoslej sprave..
a inac neskusal si nieco najst v Nemecku, tam je to vraj najvyhodnejsie co sa tyka platu v Europe..

david23

po jednej šichte 4 x 16tkách som si na nohách narátal 28 otlakov, mal som ich aj na každom prste na nohe, dokonca obojstranne:-))) preto si myslím, že nič horšie ma postretnúť už nemôže:-)))

sad2

tak to muselo byt narocne, ( mokre topanky to je to dost iritujuce..:))
ale na druhej strane aspon si nieco zarobil, ale zas az taketo narocne podmienky by som nechcel zazit..

david23

sad2 tak ale je to v Bratislave, v iných mestách je to asi biednejšie. Pochybujem, že si ma bude chcieť udržať, lebo aj teraz si ma tak píše, aby mu to vyhovovalo a akože mi vypláca ešte viac, aby mal vysoké mzdové náklady a za študenta nie sú odvody do zdravotnej, dôchodkové poistenie, takže je to pre neho výhodne. Narobím sa, ale aspoň to nie je ako minulý rok v lete, keď som cez kamoša chodil robiť do Rakúska strážnika, aby som zarobil, spával som v stane a stál a chodil 16 hodín v zime na daždi a v mokrých topánkach, tam som mal 8,5 eura na hodinu a v jazyku som sa vôbec nezlepšil.

sad2

david23: wauu ,teda padla mi sanka, praca 6 eur na hodinu a este k tomu si student, to sa mas teda inac luxusne..
ja brigadujem za 2 eura na hodinu../:
tak takuto pracu si skus udrzat..

david23

sad2 tak mne by 6 mesiacov nevadilo, lebo tento rok končím. Ale musím sa spýtať súčasného zamestnávateľa, čo ďalej. Platí ma 6 eur na hodinu a ešte mám odmeny za prácu, ktorú môžem robiť aj doma, čo je super, ale keď už nebudem študent, tak pre neho zaujímavý asi nebudem. Tak neviem, či sa s ním dohodnem na tpp, čiže keby som bol bez roboty, tak beriem aj tú loď. Problém je, že agentúry strašne zdierajú, ak by šiel na loď nemec, verím tomu, že má mzdu 3000eur nie 900

david23

aha tuto, ale ponúkajú malé platy, vraj sa na lodiach zarába aj viac www.concordiaagency.com na tých zaoceánskych stačí angličtina, vraj sa tam dobre zarába, lebo dostávaš aj diéty, ale nemám to z overeného zdroja. Ja by som šiel robiť aj umývača riadu