Cviky na predĺženie kostí?

soker

Fajn,je to možné ,že som sa zle vyjadril,ja sa tu nechcem hádať lebo to je zbytočnosť a ospravldňujem sa ak som Ťa s takouto hluposťou nahneval . Mám malú slovnú zásobu,to ma ospravldňuje .

kost

Praveze ja som si precilala vsetky prispevky.A ty by si mal poriadne vediet aky je rozdiel medzi tymi vecami co si napisal.Pretoze ked raz napises ze MAS KRIVU CHRBTICU a potom napises ZE NEMAS.Tak nikto ti nepomoze.Jedine ze sa tu len zabavas.Aj to je mozne.
A este jedna vec.Moze byt ze si sa zle vyjadril a teraz si nechces priznat chybu.Takych ludi je tiez dost.

soker

Chrbticu keď mám v poriadku,vystretú ,dá sa toto cvičiť aj naďalej a predĺžiť si kosti?
***************************************
POSLEDNÉ PRÍSPEVKY SA NEBUDÚ UŽ RIEŠIŤ
***************************************

soker

Treba si čítať všetky príspevky. Takže prosím nerieš teraz úplnu hlúposť,krivú chrbticu neviem či mám a ak by som ju mal krivú tak určite mi ju pomôže toto vystrieť. Ale ja ju mám v poriadku ,tak preto som sa pýtal,či sa dá vystrieť ešte viac. howgh a nechcem tu už riešiť takúto hlúposť zo slovami,spojkami,predložkami a ja neviem ešte čo.ked si chcel byt slovenčinár,mal si sa lepšie učiť.

kost

To nie je buzerovanie.Pretoze niekto sa ti snazi pomoct.Ty napises ze mas krivu chrbticu na zaklade toho ti niekto poradi a ty potom napises ze nemas krivu chrbticu.Tak ako ti maju tu radit?
a to nie je buzeracia.Len ti vysvetlujem aky je rozdiel.Medzi tym co si napisal.Takze klud.