Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som pekná blondína,modré oči,štihlučká a šef...

Príspevok v téme: Som pekná blondína,modré oči,štihlučká a šef...
ĽjubkN

Bola som na konkurz vo firme z oboru,ktorý som vyštudovala.
Akosi som dobre nezvládla test..a pohovor tiež.
No šef firmy prišiel za mnou na chodbu,zavolal si ma do kancelárie a povedal mi medzi štyrmi očami,že mi dá 1120€plat a každý štvťrok premie 500€ tak mimo plat ostane premie že budem mať ako ostatní a že budem robiť distribuciu papierovo pekne v teplučku..Povedal mi,že som moc pekná a že on je síce ženatý,no nežije s manželkou a že potrebuje občas jemne pohladenie. a že som moc pekná a že sa mu páčim!!!
Bola som ako obarená a povedala som,že si to rozmyslím a ani neviem ako som došla domov.
Som už 6 mesiacov bez práce/tiež ma vyhodili preto,že som nechcela mať sex so šefom/.Vtedy mi dali pekny plat a keď začali natlaky na sex a neprešlo to,tak my vyhodili.Nič im však nedokážem,som si vedomá toho,že pekna žena dvíha sex.chuťky u každého muža...no doslova to cítim,že všetci chcu sex a sex...oči im iskria..!
Som už zufalá,lebo mám hypotéku na byt a odložila som splatky!
Poraďte vziať tu ponuku a podržať občas šefovi a tichučko ho ešte oberať/ ..tak mi radí kamarátka/,som slobodná,20ročná.

Chcela som isť na políciu,no kámoška mi hovorí,že ona by ani minutu naváhala,keby mala taku príležitosť.

M_

No prave/ak podla teba nepotrebuje.Prečo sa tu stale vyjadrujete a nenechate ju na pokoji.Možno ju to zaskočilo samu.

Ljubknnnmn

Už banujem,že som to tu dala,všetci,čo tu osočujete ste ubohí,primitívni a nesnažíte sa človeku pomôcť,toto nieje slušné forum.
Som tu preto,že chcem vedieť názor ľudí,ktorí si inteligentní a len tí,čo to zažili,vedia o čom hovorím!!!

ˇUbohí nadržaný chlap-mi povie do oči ,že taká pekna žena si zarobí za deň tisíce.
No je chcem milého,muža,usporiadanu rodinu,deti a pokoj od všetkych nadržaných psychopatov!!!

Ak si myslí,že so sexom nemám problém,je na omyle...nie som radodajka a jediný s kym som sa milovala bol môj žiarlivý priateľ !!! Bolo to stale podozrievanie,vysvetlovanie,pomali som sa bala na niekoho usmiať.....atd

Som smutná,ako ma chcete pošpiniť,zhodiť a ublížiť mi...ste ubohí!

Nerobte to prosím!!!

lost

M_

ja by som sa asi aj stavil o tu jeho/jej (moze to byt zena (resp dievca), tazko povedat) ze toto je fake :)
znacne vela veci tomu nasvedcuje, ale kedze nechcem pisat navod ako sa skovat a taku hrubu chybu v buducnosti neurobit, tak nenapisem ako som na to dosiel..

M_

Nie je MOAM ale prave takto sa riesia veci/že sa o nich začne rozpravat.Nemysliš?
To som dala iba priklad/pretože aj v takych situaciach ludom často krat neveria a potom sa širia tieto svinstva a nikto ich nezastavi.Neviem prečo ste sa do nej tak pustili.Ak vas to irituje tak nereagujte a chodte si na svoju temu a to dievča nechajte na pokoji a nerypte do nej/jedine ....

Maoam

M: neviem, ci si muz, alebo zena, ale dal(a) si sa zial obalamutit

ak by to pre nu bol problem, (aj tak si myslim, ze je to muz a ak nie je, tak jej to vobec nebude robit problem), tak cely text bude pisany uplne inak

never vsetkemu

a ano, toto sa deje, nikto nevravi, ze nie, ale baby, ktore s tym maju problem, sa spravaju UPLNE INAK

lost

Maoam, no jo, ty mas siesty zmysel :)

inac, LjubkNNNn-- este napis, ze aj tu hypo si dostal(a) pre svoje modre oci a padnem na zem a budem sa sulat od smiechu az zhodim vazu.. to bude klinec od teba na dnes..

M_

A len preto že sa to niekomu nestane to iste/neznamena že sa to nedeje.
Ved teraz všetko ide cez peniaze a sex.Je to chore/ale je to tak.A mlade dievčata su lahka korist.Tak prečo by to nemohlo byt realne?Ved dnešnej dobe je tolko uchylakov.