Som pekná blondína,modré oči,štihlučká a šef...

Príspevok v téme: Som pekná blondína,modré oči,štihlučká a šef...
ĽjubkN

Bola som na konkurz vo firme z oboru,ktorý som vyštudovala.
Akosi som dobre nezvládla test..a pohovor tiež.
No šef firmy prišiel za mnou na chodbu,zavolal si ma do kancelárie a povedal mi medzi štyrmi očami,že mi dá 1120€plat a každý štvťrok premie 500€ tak mimo plat ostane premie že budem mať ako ostatní a že budem robiť distribuciu papierovo pekne v teplučku..Povedal mi,že som moc pekná a že on je síce ženatý,no nežije s manželkou a že potrebuje občas jemne pohladenie. a že som moc pekná a že sa mu páčim!!!
Bola som ako obarená a povedala som,že si to rozmyslím a ani neviem ako som došla domov.
Som už 6 mesiacov bez práce/tiež ma vyhodili preto,že som nechcela mať sex so šefom/.Vtedy mi dali pekny plat a keď začali natlaky na sex a neprešlo to,tak my vyhodili.Nič im však nedokážem,som si vedomá toho,že pekna žena dvíha sex.chuťky u každého muža...no doslova to cítim,že všetci chcu sex a sex...oči im iskria..!
Som už zufalá,lebo mám hypotéku na byt a odložila som splatky!
Poraďte vziať tu ponuku a podržať občas šefovi a tichučko ho ešte oberať/ ..tak mi radí kamarátka/,som slobodná,20ročná.

Chcela som isť na políciu,no kámoška mi hovorí,že ona by ani minutu naváhala,keby mala taku príležitosť.

AdamKrt

Ale, ale.

zda sa, ze tato tema je kompetne vymyslena od A do Z a nepisala ju ziadna zena, ale pan zvany Steevo alias Igirhorn123 alis ine mena....

Slobodna

M_ ju obhajuješ akoby si ju poznala, alebo skôr obhajuješ seba? Z čoho má byť preboha traumatizovaná? Veď jej dal len návrh, neznásilnil ju. Samozrejme, že sa to deje, sa čudujete, keď stále existujú také blbane, ktoré si to priam pýtajú, lebo nič iné robiť nevedia a potom si všetci nadriadení myslia, že si to môžu dovoliť voči všetkým ženám. Že asi každá čaká len na to :)

M_

Prave že može byt tak traumatizovana že sa nemože z toho spamätat.Ved sme len ludia a každy je iny.
Tak ak sa vam to nepači/tak ju nechajte a nie stale do nej rypete.
Ale nechcem za ňu pisat.Ona vie najlepšie čo sa jej stalo.Ja nemam pravo ju sudit/ ako to niekto robi.

Maoam

M, ty si asi fakt stojis na kabli a stale si meles svoje. Kto tu tvrdi, ze sa taketo veci nedeju? KTO? Neviem, co si zazila alebo coho si bola svedkom, je mi luto, ze ti nikto neveril, ale toto je o niecom uplne inom.
Sexualne obtazovanie a sexualne ponuky na pracovisku u mladych peknych bab su casty jav, ano, ale ide o to, ze keby ze jej to vadi alebo je z toho traumatizovana, tak ZAREAGUJE UPLNE INAK.
Ona sa pyta, ci to ma v ziat a zjavne jej to nie je proti srsti.

That's all.

M_

Dobre/tak som naivna.Ved len to sa deje na svete čo vy zažijete.Okrem toho nic ine na svete sa nedeje.
A možno je to fake lebo ....

Slobodna

Zbožňujem takéto sprostučké mladučké blondínky, ktoré nič iné nevedia, len si všetko v živote vysúložiť. Keď vyzeráš a správaš sa ako štetka, tak čo očakávaš, že bude okolie od teba chcieť? Tvoja inteligencia to evidentne nebude. Nikdy si ťa nikto nebude vážiť a nikdy si nebudeš vážiť sama seba. Je očividné, že to aj tak urobíš, skôr si sa týmto svojím príspevkom chcela len pochváliť :) no bohužiaľ sa nemáš čím, lebo ty si v živote ešte nič nedosiahla.

Maoam

lost, vsak napis

mne je len luto, ze sa niektori ludia tak lahko daju namotat a este toho cloveka aj lutuju, hoci je to cele blud

M, bud mas dakych 18 rokov, alebo si strasne naivna

Ljubknnnmn

Už banujem,že som to tu dala,všetci,čo tu osočujete ste ubohí,primitívni a nesnažíte sa človeku pomôcť,toto nieje slušné forum.
Som tu preto,že chcem vedieť názor ľudí,ktorí si inteligentní a len tí,čo to zažili,vedia o čom hovorím!!!

ˇUbohí nadržaný chlap-mi povie do oči ,že taká pekna žena si zarobí za deň tisíce.
No je chcem milého,muža,usporiadanu rodinu,deti a pokoj od všetkych nadržaných psychopatov!!!

Ak si myslí,že so sexom nemám problém,je na omyle...nie som radodajka a jediný s kym som sa milovala bol môj žiarlivý priateľ !!! Bolo to stale podozrievanie,vysvetlovanie,pomali som sa bala na niekoho usmiať.....atd

Som smutná,ako ma chcete pošpiniť,zhodiť a ublížiť mi...ste ubohí!

Nerobte to prosím!!!