Som pekná blondína,modré oči,štihlučká a šef...

Príspevok v téme: Som pekná blondína,modré oči,štihlučká a šef...
ĽjubkN

Bola som na konkurz vo firme z oboru,ktorý som vyštudovala.
Akosi som dobre nezvládla test..a pohovor tiež.
No šef firmy prišiel za mnou na chodbu,zavolal si ma do kancelárie a povedal mi medzi štyrmi očami,že mi dá 1120€plat a každý štvťrok premie 500€ tak mimo plat ostane premie že budem mať ako ostatní a že budem robiť distribuciu papierovo pekne v teplučku..Povedal mi,že som moc pekná a že on je síce ženatý,no nežije s manželkou a že potrebuje občas jemne pohladenie. a že som moc pekná a že sa mu páčim!!!
Bola som ako obarená a povedala som,že si to rozmyslím a ani neviem ako som došla domov.
Som už 6 mesiacov bez práce/tiež ma vyhodili preto,že som nechcela mať sex so šefom/.Vtedy mi dali pekny plat a keď začali natlaky na sex a neprešlo to,tak my vyhodili.Nič im však nedokážem,som si vedomá toho,že pekna žena dvíha sex.chuťky u každého muža...no doslova to cítim,že všetci chcu sex a sex...oči im iskria..!
Som už zufalá,lebo mám hypotéku na byt a odložila som splatky!
Poraďte vziať tu ponuku a podržať občas šefovi a tichučko ho ešte oberať/ ..tak mi radí kamarátka/,som slobodná,20ročná.

Chcela som isť na políciu,no kámoška mi hovorí,že ona by ani minutu naváhala,keby mala taku príležitosť.

Lj

i keby to bolo fake lost tak tu sa len ukazal ten pravy charakter ludi ako by sa zachovali keby sa fakt stretli z takym pripadom v realite
na takychto prikladoch/aj ked -MOZNO- VYMYSLENYCH-MOZNO NEVYMYSLENYCH/sa najlepsie spoznaju ludia
odsudit a hotovo

Lulu2011

krasne zeny budu mat vzdy ponuky, ale nejde o to

hypoteku nie je pravda, ze hocikomu daju, musis doniest pol roka vyplatnych pasok, odvodov s presnou sumou, ktoru si zarabala, tam sa pocita, ci si schopna splacat, vobec to nie je len tak, nemas nahodou spotrebny uver 200 eur a mylis si to s hypotekou? :)

lost

no tal Laurina a Maoam (abecedne zoradene:P )su na prvom mieste a AdamKrt na druhom (v tejto detektivnej sutazi) :D
Kto skor pride.. :D
ten to skor odhali :D
haha, hold x-rokov cloveku doda nejake tie skills :P

Laurina22

Wheeeeeeeeeeej ale kto reagoval prvy ze je to klamstvo?

Jaa jaaaa jaaaaaaaaa-ano milujem sama seba!

Prosim toto berte ako joke:-)))

AdamKrt ta dostal uplne-Adam bingo:-)

lost

Maoam

jojo, uz sme v obraze viac nez si myslia scenaristi :D

fakt teraz chapem, uplne vazne, ze co mysleli rodicia s frazou "ty si myslis ze mna oklames?" :D

haha - to som mohol byt potom v tom case, ked som sa ich snazil oklamat ze som sa ucil/meskal domov lebo som mal zle nastaveny cas - to som vyzeral tak blbo ako zakladatel temy? :D ach jaj :D

M_

No len na toto som čakala.Kedy sa pusti niekto aj do mňa :D
Nikdy sa ti nestalo?že chovanie nejakeho človka ta tak paralizovalo že si nemala na to nijaku odpoved a ešte si to zabila nejakou vetou ktoru si neskor lutovala?Ked si si to poriadne premyslela?co sa vlastne stalo.
Ale asi nie.Pretože keby ano pochopila by si že take veci sa stavaju nam nedokonalym ludom.
Takže ešte raz/pišem len to že ju chapem a neodsudzujem.A seba už vobec neobhajujem/nemam prečo.

xy:)

pochybujem, ze toto mysli niekto seriozne vazne - chcela by som vidiet, kto ti da taky plat so strednou skolou. a 20 rocna s hypotekou, no to iste :D a co si to studovala? lebo pravopis je na bode mrazu. ale budem sa tvarit, ze to niekto mysli vazne. naozaj si myslis, ze chlapi trtkaju iba pekne blondinky? chlapi chcu sukat vsetko co sa hne, castokrat vobec nezalezi, ako vyzeras, hlavne ze mozu zasunut, tak si nenamyslaj, ze si nadpozemsky krasna a ze ty, chudatko, kvoli tomu nedostanes job :)