Nemam vztah. Mala som ale kamarata - milenca. Pred asi 2 tyzdnami mi zistili podozrivu cystu na vajecniku a onkomarkery mam zvysene, cize mam podozrenie na rakovinu. Rozmyslala som, ze ci sa mu s tym mam zverit, ale tazilo ma to a mala som potrebu niekomu sa z toho vykecat. Ibaze on odvtedy ma zacal uplne ignorovat. Prestal so mnou komunikovat, hoci dovtedy sme si pisali, zrazu ma odpalkoval tvrdenim, ze nema cas, ma vela prace a uz sa neozval. Ked som mu neskor skusala este pisat, odbil ma tym, ze ide prave do obchodu a ked sa vrati sa mi ozve. Samozrejme sa uz nikdy neozval. Pritom ja tu diagnozu nemam istu, mam na nu len podozrenie ale kludne to moze byt aj nejaka banalita. To mi este budu zistovat dalsimi vysetreniami, ale operacia ma zrejme neminie. Totho kamosa som poznala asi 3/4 roka. Myslim, ze sme boli viac ako len milenci, teda vedeli sme sa porozopravat, vtipkovali sme, vztah sme ale nemali. Obom nam to tak vyhovovalo. Preco ma okamzite tak odpalkoval ked ho najviac potrebujem? Boli to. Vsak nemusel mi hned robit nejakeho utesitela a nechat si plakat na ramene, ale rovno so mnou prerusit akykolvek kontakt, nechcet ma uz nikdy vidiet ani pocut?
Nechal ma pre zdravotne problemy
Ty si bola pre neho nieco, co mu zlahka sprijemnovalo zivot. Rakovina, ci uz potvrdena, alebo iba suspektna, nie je tym, co zivot sprijemnuje. Nic si pre neho neznamenala, len dieru, kam mohol zasunut a mal sa s kym zasmiat na debilinach. Muzi su zbabeli, najma, ak ho k tebe neviazali ziadne city. Proste stratil v tebe to, co si mu poskytovala-rozptylenie a sex. On nema zaujem zucastnovat sa akychkolvek tvojich problemov, nechal by ta, aj keby islo o nieco uplne ine-financne problemy a pod.
Z toho plynie jedno ponaucenie-nedaj nikomu, kto ta nelubi.
nefinka: ja si nic nenahovaram, vztah sme nemali a ja som s nim vztah ani nikdy nechcela a viem ze ani on so mnou. Ale boli sme predsa kamarati. To je malo? Tebe ked kamarat/kamaratka alebo niekto z rodiny oznami, ze ma zdravotne problemy, ze ma mozno rakovinu a musi ist na operaciu, tak ho uplne vyzmizikujes zo svojho zivota a prerusis s nim/nou kontakt? Ze tak si chory/chora tak si skap sam/a ja sa kamaratim len so zdravymi ludmi?
pravda je taka, ze taketo typy chcu len bezproblemovu, zdravu, veselu, vzdy dobre naladenu zenu na sex, nic viac
mysli len na seba, nevie byt oporou a ani nechce
nemas coho lutovat, aj ked to sialene boli
bud rada,ze ta nechal!je to len obycajny zbabelec,alebo ta vobec nelubil.mas na lepsieho ,ktory ta bude milovat,zo vsetkym co k tomu patri.ci v zdravi,ci v stasti,ci v chorobe,vzdycky.nemas za kym lutovat.prajem ti vela stastia..
nemali ste ani len vzťah a pri prvom probléme /a to ešte ani nie je isté/ ťa poslal kvazi do čerta, tak si prestaň nahovárať, že si pre neho niečo extra znamenala
stalo sa mi to (slo o velmi vazny zdravotny problem)
nic si nevycitaj
casom budes rada, ze odisiel z tvojho zivota, kedze takehoto cloveka skutocne nepotrebujes
drz sa a prajem ti, aby to bolo nezhubne, moze to byt dermoidna cysta, daj vediet potom