Nemam vztah. Mala som ale kamarata - milenca. Pred asi 2 tyzdnami mi zistili podozrivu cystu na vajecniku a onkomarkery mam zvysene, cize mam podozrenie na rakovinu. Rozmyslala som, ze ci sa mu s tym mam zverit, ale tazilo ma to a mala som potrebu niekomu sa z toho vykecat. Ibaze on odvtedy ma zacal uplne ignorovat. Prestal so mnou komunikovat, hoci dovtedy sme si pisali, zrazu ma odpalkoval tvrdenim, ze nema cas, ma vela prace a uz sa neozval. Ked som mu neskor skusala este pisat, odbil ma tym, ze ide prave do obchodu a ked sa vrati sa mi ozve. Samozrejme sa uz nikdy neozval. Pritom ja tu diagnozu nemam istu, mam na nu len podozrenie ale kludne to moze byt aj nejaka banalita. To mi este budu zistovat dalsimi vysetreniami, ale operacia ma zrejme neminie. Totho kamosa som poznala asi 3/4 roka. Myslim, ze sme boli viac ako len milenci, teda vedeli sme sa porozopravat, vtipkovali sme, vztah sme ale nemali. Obom nam to tak vyhovovalo. Preco ma okamzite tak odpalkoval ked ho najviac potrebujem? Boli to. Vsak nemusel mi hned robit nejakeho utesitela a nechat si plakat na ramene, ale rovno so mnou prerusit akykolvek kontakt, nechcet ma uz nikdy vidiet ani pocut?
Nechal ma pre zdravotne problemy
tak neviem, ja som zatial ostala pri vsetkych, ktori mali problemy
no je to svinstvo, ale je to ludske, zo strany zien by to spravnaie bolo presne rovnake. to mate tak ked hladate ludi ktori su len rychloobratkovym tovarom, skor by ma v dnesom stave spolocnosti prekvapil taky postoj, ze pri tebe ostane.
Aliccca, citaj si prispevok od tpch dokola, kym ho nebudes mat v podvedomi
presne tak to je a treba prijat realitu
:aliccca - práveže preto, že sa mi to stalo reagujem tak ako reagujem. viem, že milé slová od iných sa čítajú v tej bolesti ľahšie, ale ver tomu, že ľútostivé slová od iných ti nepomôžu tak, ako narovinu a bohužiaľ natvrdo napísaná realita.
viem, ako to teraz bolí, ale naozaj nemá zmysel trápiť sa pre niekoho, komu nie si hodná ani toho, aby sa ti ozval, buď rada, že si sa takého človeka zbavila
Aliccca, mna sa taketo veci stali vo vztahoch, v praci, v sukromi, vlastne snad vo vsetkych oblastiach.
Ja si ludi odvtedy preverujem v krizovych situaciach.
Malokto obstoji, pravda je taka, ze z 350 ludi ti pomoze 1-2.
Aliccca
ďakujem, oplatilo sa naňho čakať dlhé roky
Musíš niekomu o tom hovoriť? Potrebuješ sa vyrozprávať? Počkaj aspoň na výsledky a potom uvidíš čo a ako. Pre mňa boli najhoršie tie ľútostivé pohľady,keď som o tom hovorila kamarátkam. Viem, že cítili so mnou, ale ťažko hľadali slová, ako ma utešiť a upokojiť.
nie je ich málo len ženy majú radšej tvrďasov:)
Maoam: mas pravdu. a potom vyznaj sa ktory to mysli vazne a ktory to len hra :( a potom len zene ublizi :( My sme sice boli len kamarati a boli sme tak dohodnuti, ze ziaden vazny vztah. Ale ani od kamarata som to necakala. Myslela som, ze kamarati su tu na to, aby si pomahali. Ale mate pravdu vsetci, on si chcel len uzivat a bola som mu dobra len ked mal to, co chcel. Len to dobre skryval sa svoju milotu a predstierany zaujem o mna tak som to nevidela.
aliccca, aspon si vyfiltrovala zo svojho zivota cloveka, ktory nestal za tvoju pozornost.
slnečnicaa: tak to je krasne :-) dobre pocut, ze aj taki chlapi su. len skoda, ze ich je tak malo.