Nemam vztah. Mala som ale kamarata - milenca. Pred asi 2 tyzdnami mi zistili podozrivu cystu na vajecniku a onkomarkery mam zvysene, cize mam podozrenie na rakovinu. Rozmyslala som, ze ci sa mu s tym mam zverit, ale tazilo ma to a mala som potrebu niekomu sa z toho vykecat. Ibaze on odvtedy ma zacal uplne ignorovat. Prestal so mnou komunikovat, hoci dovtedy sme si pisali, zrazu ma odpalkoval tvrdenim, ze nema cas, ma vela prace a uz sa neozval. Ked som mu neskor skusala este pisat, odbil ma tym, ze ide prave do obchodu a ked sa vrati sa mi ozve. Samozrejme sa uz nikdy neozval. Pritom ja tu diagnozu nemam istu, mam na nu len podozrenie ale kludne to moze byt aj nejaka banalita. To mi este budu zistovat dalsimi vysetreniami, ale operacia ma zrejme neminie. Totho kamosa som poznala asi 3/4 roka. Myslim, ze sme boli viac ako len milenci, teda vedeli sme sa porozopravat, vtipkovali sme, vztah sme ale nemali. Obom nam to tak vyhovovalo. Preco ma okamzite tak odpalkoval ked ho najviac potrebujem? Boli to. Vsak nemusel mi hned robit nejakeho utesitela a nechat si plakat na ramene, ale rovno so mnou prerusit akykolvek kontakt, nechcet ma uz nikdy vidiet ani pocut?
Nechal ma pre zdravotne problemy
Moj pekny, mas schizofreniu. Akutna psychoticka porucha sa diagnostikuje v pripade, ze priznaky pretrvavaju menej ako 1 mesiac, potom sa diagnoza prehodnocuje a specifikuje. U teba priznaky evidentne pretrvavaju-modlenie, rozbite nazory na cirkev, modlenie a vzapati posmech, tocis stale iba o vesticiach, zakladas temy, kde si sam aj odpovedas-cize mas chronicke priznaky typicke pre schizofreniu.
Aliccca: tak tej mojej povedala gynekologička, že je to lepšie ako mamografia, že pri sone nie sú žiadne riziká. Za každé sono platila nejakých 10 eur, tak neviem, či sa tam jedná len o biznis, alebo tvoj gynekológ niečo pokazil, že ťa na vyšetrenie doteraz neposielal. Ešte ma napadlo, či nemáš v tele nejaký zápal(ďasna, močových ciest), alebo nejakú pohlavnú chorobu(sorry, ale keď sa ten pako takto zachoval, možno ťa nemal ako jedinú)
Nie, poslal ma na sono. Mam tu ten papier pred sebou. A este nikdy doteraz ma neposlal na sono prsnikov.
Neposlal ťa náhodou na mamografiu? Pretože sono sa robí bežne
Vsak to aj vravim, ze to v dnesnom svete takto bezi. Su ludia, ktori vydrzia byt aj s alkoholikom, ale jednu psychozu uz nedokazu poniektori prehltnut? Ja nie som schizofrenik!
david23: tak to ma udivuje, ja mam 33 a co som pocula, aspon sa mi mari, ze na sono prsnikov posielaju az od 40-tky. Mna na toto vysetrenie moj gyn. este nikdy neposlal. Akurat vzdy ked tam dojdem sa ma pyta ci si prehmatavam prsniky. No hej, prehmatavam ale nic podozrive som nikdy neobjavila.
Ale na liekoch som presnym opakom... na to vsak nepockala. Aj tak, dnes sme boli vonku s malym na sankovacke, takze asi si nieco predsa len vsimla:DDD
Mne je ona v podstate uz len ukradnuta.
nefinka: uz to viem, hladanie informacii na nete hlavne o rakovine vajecnikov bola hrozna blbost a vdaka tomu som v takom blbom psychickom stave v akom som. Lebo uz viem, ze ak by mi to potvrdili, tak som tak povediac v pr.... Ale mne to nedalo, ja si vzdy vsetko hladam na nete. No ak toto dobre dopadne a bude to len nejaka blbost, tak sa aspon poucim. Ak budem mat v buducnosti zase podozrenie na nejaku vaznejsiu chorobu, uz sa na net ani nekuknem! Nebudem uz o tom nic hladat, nebudem o tom nic zistovat. Bola by som na tom ovela lepsie, keby som o tom teraz nic nezistovala.
J111-chronickeho schizofrenika trpiaceho nabozenskymi bludmi by nechala kazda, ktora chce normalne zit. Nic v zlom, ale je to tak.