ahojte vsetci. :(
neviem ako zacat.. tak proste len zacnem tak, ze asi MAM PROBLEM.. s jedlom! :( no neviem to isto. neviem co sa to so mnou deje, preco robit to co robim, preco si nevazim samu seba, preco sa necitim stastne vo svojom tele, preco mu ublizujem, tym ze mu nedavam to co si pyta?? :((
vzdy som mala nejake stavy z toho, ze ci som chuda, ci som tlsta, vzdy som riesila to,co si o mne ini mysleli. bolo to pre mna velmi dolezite :(( vzdy som pre kazdeho chcela byt krasna, inteligentna a mila. no myslim ze sa mi to nedarilo.
zacalo to vsetko asi v decembri, ked som zacala cvicievat, lebo niekedy som chodievala na tae-bo a mala som peknu postavicku, a papala som co som chcela. bola som vyrovnana, spokojna :) a tak som zacala znova cvicit.. ibaze som zostala v januari trosku chora a uz sa mi nedalo, do toho prisli skusky v skole a uz nebol cas na nejake cvicenie :( tak som zacala jedavat "lahke" jedla, velmi sa mi pacilo ako som rychlo chudla a tak to robim az doteraz..
moj jedalnicek cez tyzden ked chodim do skoly je asi takyto: ranajky suchare, obed za misku zeleninove salatu a vecer mlieko a opat suchare. cez vikend je to horsie, rodicia mi stale davaju papat a ja sa tvarim ze super, ale niekedy si to zoberem do izby a dam jedlo do sacku a potom niekedy ho vyhodim vonku :( viem viem, je to hrozne.. vsetko si to uvedomujem.. :( no mne sa velmi zapacilo aka stale chudnem..ibaze teraz vecer som sa trosku zlakla..este pred 2 mesiacmi som mala BMI okolo 21 a dnes som si ratala a mam BMI okolo 18-18,7 :(( lenze ja sa na to nicitim ze mam len tak malo.. ja stale vidim ze mam tzv."safalatky" na bruchu a ja ich tam naozaj mam.. neviem nechapem nerozumiem.. niekedy som papavala co som chcela, hoc vzdy ma trapilo to kilo dve navyse, no tu pizzu som si vzdy dala.. :((
ja neviem..myslite ze mam problem s jedenim? myslite ze to co jem cez tyzden je malo?? :((
prosim ak mi chcete nadavat alebo nejako ublizovat slovami, radsej to nechajte tak.. prosim.. :((