Budem vdacna za kazdu odpoved:-)
Zeny 23 a viac - Ako casto navstevujete gynekologa?
pýtala som sa gynekológa, že kedy pôjdem na sono pŕs a povedal mi, že ešte mám čas. A cytológiu, som ešte panna tak nič.
od 18 pravidelne dvakrat rocne gynekologicka. Plus na preventivku sono s prsiami kazdy rok....
Ahojte ja mám 27 a chodím na preventívku každý rok a s prsníkmi každé 2 roky sa chodí!!!
chodím každý rok, ale na sono pŕs som ešte nebola, a to musím gynekológa požiadať že chcem isť na sono prsníkov???? Neviem či je v nemocnici v Malackách sonografia na prsia.
mna by zaujimalo, kolko mladych chalanov a muzov vobec chodi pravidelne k urologovi na kontrolu
to je individualne. ja som este vobec nebola, neberiem hak, nezijem sexualne, nemam ziadne problemy, takze netreba. kamaratky sice hovoria, ze by som mala zacat, ale povazujem to za zbytocne. pojdem az budem tehotna. ani na ORL nikto nejde, ked nema problemy s konkretnym organom
ja tiez - od 20tky kazdy rok na preventivku (sono + cytologia + prsia..) + dostanem odporucaci papier na sono prsnikov.. inak chodim kazde 3 mesiace pre recept na antikoncepciu. Ked sa vyskytne problem, tak najskor volam lekarovi ci treba prist alebo nie :)) Urcite by som tam nechodila castejsie, ak by som nemusela :) ale ked ide o zdravie, tak tych par minut sa da prezit...