Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny 23 a viac - Ako casto navstevujete gynekologa?

Blondula

ja aj 3-5 krat rocne :D mozno vela a priznam sa chodila som s kazdym "problemom ! teraz som si vsimla,ze vlastne pred menzesom 2-3 dni a aj po nom 2-3 dni mam svrbenie.inak vytoky a ine problemy zatial nemam...

Laurina22

No u nas sa cyto 2x rocne nerobi.Na SVK sa cyto robi 1x za 2 roky podla zakona,v jednej poistovni sa robi cyto 1x za rok ako nadstandard.

maruska123

ja chodim raz rocne na preventivku, neviem o tom ze cyto sa robi 2x rocne, podla mna len raz, ci nie?

inak samozrejme ak mam nejaky problem, tak idem aj viackrat, ale moc casto sa to nestava, klop klop

lulu22

ja mám 24 a na gyn.prehliadky chodím poctivo každý rok od 20tky-odvtedy mám iného gyn. Predtým som mala gynekologičku a tá mi nerobila žiadne prehliadky..no comment.
takže raz do roka určite preventivka+sono+cytologia.
a keď mám nejaký problém-výtok-tak idem aj 2x tam behom roka..

Maoam

Laurina, staci 2x do roka, lebo na cyto sa pripadne zmeny aj tak prejavia az po case (mesiace), ale ak si mala vzdy cyto v poriadku, tak nemas dovod castejsie chodit

v pripadoch, kedy je cyto problemove, tak sa vola castejsie kontroly (kazde 3-6 mesiacov), ale to by si musela mat zly Pap ster a to si nemala

Laurina22

Dik baby

Ja som nad tym len tak premyslala,ze vlastne kolkokrat tam vlastne mam ist...

Lebo ja ako pravy hypochonder by som tam najradsej chodila na cyto kazdy mesiac:-)